Traction Man er her


 

 

Traction Man er Klumpens store helt. Vi har lest bøkene så mange ganger at jeg nesten kan dem utenatt. Og Traction Man har verdens tøffeste garderobe, inkludert kamuflasjevest.

 

Jeg hev meg på en uformell Stephen West-along inne på - ja, nettopp - uormelt.net. Han har både kjøpe- og gratismønstre, og jeg valgte ett fra sistnevnte kategori: 

Purl Ridge Scarf  http://www.ravelry.com/patterns/library/purl-ridge-scarf.

 

Garnet jeg brukte var i utgangspunktet helt feil, men man må jo prøve likevel. Originalen er strikket i tykt, glatt spettete ullgarn. Jeg brukte lodden Morella med korte fargeskift. Den som intet våger intet vinner...

 

Jeg la opp 20 masker ekstra og strikket glad og fornøyd i vei på pinne # 4. Det er samme garn som jeg brukte til Hitchhiker, men her oppførte det seg veldig annerledes. Istedenfor å smelte fint sammen dannet fargene uregelmessige flekker. Hmmm...

 

Jeg valgte likevel å strikke videre, og dermed satt jeg igjen med et supert kamuflasje-skjerf. Det ble straks og øyeblikkelig adptert av Klumpen, og endte først som teppe til Woody. Men vi fant ut at det i grunnen passet fint til ytterjakken og de nye gummistøvlene også.  :o)

 

Dette blir et "gå-på-tur-skjerf", han får ikke bruke skjerf i barnehagen.

 

 

 

 

- Koffor må du ALLTID ta bildar mamma? sukket avkommet litt frustert. Men en pose med smågodt hjalp godt på samarbeidsviljen.

 

 
 

Woody på fanget, Spiderman på T-skjorten Traction Man-skjerfet rundt halsen. Da er vel det viktigste med på bildet.  ;o)

 

 Og nå er jeg klar for nye strikke-eventyr.

 

Ha en god søndag.  o)


Kommentarer:
Postet av: wigdis

Det ble kjempefint, så deilig og mykt ut. Jeg liker best når garnet pooler seg istedet for at det striper seg, så jeg syntes det ble helt perfekt.

Postet av: Greta

Stiligt skjerf. Skjønner godt at Klumpen vil ha eit slikt. Håper det ikkje klør da, eller er ikkje noe problem det. eg må alltid tenke veldig på det når eg strikker til jentene. ikkje lenge til eg skal til Bergen no. gler beg til å treffe deg. Du kan finne ut kvar og når på dagen det passer best? God tid enno da.

Klem

28.08.2011 @ 12:44
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

Sjalet ser veldig mykt og fint ut. Greit med litt kamuflasje. Fargene og "mønsteret" ble fin synes nå jeg da.

28.08.2011 @ 13:29
Postet av: ems:-)

Herlig!

28.08.2011 @ 18:18
URL: http://strikkespinn.wordpress.com
Postet av: Liv-Toril

Mange spennende strikkeeventyr på damen, og jeg gleder meg til neste.

29.08.2011 @ 14:22
URL: http://blogg.liv-toril.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits