Jippi. Trur eg...

Ny skole = nye klassevenninner = ingen som har haugevis av mine strikkesaker fra før. På slutten var det litt vanskelig å huske hvem som hadde fått hva, og det var jo en smule flaut å gi det samme i bursdagsgave flere år på rad.

 

Førstekvinne ut i år ønsket seg tykke ullsokker. Den var ny. Har aldri truffet på 16-åringer med slike ønsker før. Men sokker skal bli.  :o)

 

Frøken Dings er sær på farger. Og denne venninen var BLÅ. Ikke gråblå, ikke kongeblå men mellomblå. Og vips var 30 liter raggegarn tømt utover gulvet. Valget falt til slutt på grå- og hvit-stripete blåbærvafler, ingen av mine blåfarger var riktige. Og så forsvant den unge damen og overlot både opprydning og strikking til sin mor.

 

 

 

 

Så langt kom jeg. Da hadde nemlig mottakeren funnet ut at hun i grunnen likte best rødt. Utover med garnet igjen. Og denne gangen ble vinneren et nøste rød/grå/hvit Opal. Tynnere pinner, men da slapp jeg i alle fall stripene.

 

 

 

 

Her er fargene bortimot riktige. Favoritt-vinduet mitt dette her, og der jeg oftest tørker støv.  ;o)

 

Pinne # 3, 60 masker og to rette, to vrange. Størrelse 38/39. Og siden jeg bare hadde et påbegynt nøste strikket jeg dem samtidig med begge ender av tråden. De ble ikke helt like men absolutt et par.  :o)

 

 

 

Bittelitt for store til meg og forhåpentligvis akkurat passe til Mari.

 

Jeg gikk tom for garn på slutten, så da rekket jeg opp igjen litt og mixet inn et annet  Opalnøste i samme gråtoner men uten rødt i.

 

  

 

Opal var et trivelig nytt bekjentskap, det var godt å strikke med og hadde fine fargskift. Og 6-ply - hva heter det på norsk da tro? - var akkurat passe tykt til å holde seg innenfor smertegrensen min. Tynnere enn pinne # 3 til sokker er IKKE aktuelt her i huset. SÅ mye tålmodighet har jeg ikke fått utdelt.

 

Nå regner det kattunger utenfor, tro om det er Irene som har nådd oss? I alle fall, jeg har garn, pinner & kakao. Så da blir det nok en helt greit dag likevel. *blid*

 

Ha en god onsdag alle sammen.

 

 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Flotte sokker. Virkelig stilige fargeskifter. Det garnet må eg skaffe emg ved neste korsveg. Kjekt å kunne gi noe dei ønsker seg. Og unge jenter fryser vel på beina dei og.

her skal det strikkes barnedress no. Ha det fortsatt fint

07.09.2011 @ 14:20
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: karna

Så fine sokker og godt at fargevalget var riktig helt til slutt ,-) Her øst titter sola fram idag, etter besøk av irene i går efta/kveld. Kos deg !

07.09.2011 @ 14:31
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com
Postet av: Magiske pinnar

Fine sokkar! Dei nye klassevenninnene er heldige.

Opal har eg aldri prøvd før, men kanskje det er noko som må prøvast. Fargane var i alle fall flotte.

07.09.2011 @ 15:38
URL: http://magiskepinnar.blogspot.com
Postet av: Ruth

Fine sokkar! Likar godt Opal eg òg, og da helst "6-ply"!

07.09.2011 @ 19:46
URL: http://ruthshobbyblogg.blogspot.com
Postet av: Sylke

Sokkene ble fine! Godt du hadde noe grått garn til resten :)

07.09.2011 @ 19:54
URL: http://lysstreif.blogspot.com/
Postet av: hobbyvenn

Opal er herlig å strikke med, og de flerfargede nøstene har oftest fine farger. Veldig kjekt når ungdommene ønsker seg ting som er hjemmelaget.

08.09.2011 @ 09:17
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Felisi

Hyggelig med ønske om sokker, og fine ble de!

09.09.2011 @ 11:23
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits