Varm på beina 

 

Petticoat Socks ble ferdige til slutt, jeg strikket på dem innimellom andre prosjekter. Selv om jeg likte mønsteret blir det neppe flere. De er ikke særlig elastiske, og alle miniflettene var tunge å strikke.

 

 

 

 

Jeg endte opp med størrelse 39, og det var i grunnen greit. For jeg har visst en del sokker fra før. Så disse blir gave til en som bruker akkurat den størrelsen.

 

 
 

Det er lov å bruke selvlysende tights når man er regnfast og alene hjemme. Så det så. *fnis* Men i dag kom endelig solen. Og i følge værmeldingen blir det opplett i morgen også. Ikke verst.  :o)

 

Nå er hagmøblene flyttet inn i skuret, jeg har luket ugress og ryddet litt rundt i hagen. Og vaskemaskinen surrer og går med runde nummer to. Det blir soltørket sengetøy i kveld. Lykke. Noen plommer har jeg reddet også, men de smakte ikke noe godt. Vasne og sure. Jaja. Jeg har fortsatt syltetøy igjen fra i fjor.

 

Ha en fin fredag du også.


Kommentarer:
Postet av: Greta

Klart det er lov. tenkte før eg las det at dei var da sjølvlysende dei der hehe. berre du ikkje går med dem i sentrum, da tror eg ikkje eg hadde gått deg imøte hihi.

Flotte sokker, ei super gave å gi vekk. Nyt dagene med fint ver

16.09.2011 @ 16:46
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Magiske pinnar

Så utruleg flotte sokkar! Sånne vil eg ha også.

Plomene heime hjå opphavet var heller ikkje gode. Det har vel med mangelen på sol å gjera.

16.09.2011 @ 17:06
URL: http://magiskepinnar.blogspot.com
Postet av: lise

Flotte!

I kveld skal vi forresten ha markedsmøte, og jeg skal ta med meg tipsene dine! 12-13 november, Paradis skole. Here we come!

16.09.2011 @ 18:02
URL: http://lises.net/blogg

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits