Uventet uvennlig

Jeg sparte Angora Tweed-garnet fra uvennpakken helt til slutt. Gikk og beundret de fine nøstene og hadde nesten ikke råd til å bruke dem. Garnet så jo så deilig mykt og godt ut, nesten litt for luksøriøst til mitt bruk. Men til slutt var det ingen vei utenom. Og da jeg så at Bittamis fine votter skulle strikkes på pinne # 4 tenkte jeg at dette jo måtte være den rette matchen.

 

 


 

Vottene er ferdige, og bihulene mine er pottetette. Fysj som det garnet støvet. *host*

Tørt og ekkelt å strikke med var det også, omtrent som dårlig spunnet bomullsgarn. Synes sluttresultatetet ble ujevnt og klumpete. Og som selve kronen på verket - vottene KLØØØR. Mulig det bare er jeg som er sær da, for jeg blir gal av alpakka rett mot huden også, mens jeg fint tåler det meste av ren ull.

 

 


 

Tenkte i utgangspunktet at disse skulle bli gave, men nå er jeg litt usikker. Skal skylle dem opp først og se om de blir bedre. Fargen er jo fin da.

 

  

"Heldige" meg har ca 100 gram garn igjen fordelt på 3 farger. Dette blir nok gøy.  *atschooo*

 

Bittas vottemønster er veldig pent, så jeg prøver meg kanskje igjen med et annet garn. Og hvis du også har lyst på et par så legger hun ut mønsteret så snart alle teststrikkerne er ferdige. Så da er det bare å følge med.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Kamelia

Vottene ble jo kjempefine, da! Synd at de både støvet og klør. Men det er jo mulig at de blir bedre når de smykkes opp, ja. Jeg har opplevd det med annet garn som har vært ujevnt og stivt. Med litt ullvask ble det et helt annet plagg. Lykke til.

21.09.2011 @ 16:17
URL: http://Hobbykos.blogspot.com
Postet av: Martha Joy

Kanskje det hjelper å vaske garnet først? Vottene var superfine, da, synd at de klør :( Om du orker kan du strikke fór til dem, så blir de dobbelt så varme også.

21.09.2011 @ 16:20
Postet av: Greta

Huff da. Det hørtest ekkelt ut. Men eg syns dei ser fin ut da. Du får finne eit anna garn og lage eit nytt par, for mønstret er lekekrt.

No har eg sendt genseren til Mads. såpent på kva han syns.

Skriver mail ein dag klem

21.09.2011 @ 17:36
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Petrine

Hei, så fine votter ! Det er heilt sikker nokken som kan bruke dei.

klem

21.09.2011 @ 17:59
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: hobbyvenn

Synes vottene dine ble fine jeg.. Dumt garnet ikke var noe godt. Jeg har spart på 10 nøster AngoraTweed til det perfekte mønsteret for garnet kjennes så deilig ut. Kanskje jeg rett og slett bare skulle bruke det da...

21.09.2011 @ 18:55
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Tittei

Nydelige votter!

Skulle ønske jeg hadde en uvenn som sendte meg angora tweed, det er favoritt-garnet mitt. Det hjelper jo ikke deg så mye, når du nyser av at det støver. Det du må gjøre er å vaske vottene, så får du se en skikkelig forvandling. Garnet forandrer seg fra bomullsaktig og trått til skikkelig nydelig og mykt.

Lykke til.

21.09.2011 @ 19:16
URL: http://www,tittei.net
Postet av: Janicke Lekang

Syns vottene ble kjempefine! Ikke alltid man blir fornøyd med garn man bruker, men du verden så deilig det er å ha brukt det likevel ;-) Da slipper man å tenke på at man burde ha strikka noe :-) Vask vottene så blir de sikkert bedre. Og enig med deg - Bittas mønster er kjempeflott, har også strikka et par.

21.09.2011 @ 22:49
URL: http://maskesprell.blogspot.com
Postet av: Torunn

Så kjedeleg at det støvar sånn og klør, men eg håpar det blir bra etter vask. Nydeleg farge!

23.09.2011 @ 08:00
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Beate

Huff da! Håper de blir bedre etter en vask, for vottene er jo kjempe fine!

23.09.2011 @ 17:26
URL: http://strikkebol.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits