Dumme blogspot

Sitter og koser meg med en bloggrunde, men alle kommentarene jeg skriver på blogspot-blogger bare forsvinner ut i det store intet når jeg trykker "send". Buhu.

 

Så dere som har blogspot: Jeg får ikke kommentere hos dere. Vet ikke hva som gjør det, men det har vart en ukes tid nå. Og jeg er visst ikke den eneste med dette problemet. Litt dumt da, men jeg fortsetter nå runden min likevel. Kjekt å se alt det fine dere lager uansett.

 

 

             ******************************************

 

Oppdatering:

 

Dumme Internet Explorer var det visst. Har tatt bloggrunden om igjen med Firefox, og da går det greit å kommentere. Og noen av kommentarene jeg skrev første gang synes nå mens andre fortsatt er sporløst forsvunnet. Merkelig.

 

Jeg har problemer med å blogge med Firefox, det skjer noe rart med bildene mine. Så da får jeg vel bytte litt fram og tilbake da. Uansett - takk for hjelp og gode forslag.  :)

 

 

Oppdatering II:

 

Fant denne forklaringen inne på en blogg: http://hausfraublau.blogspot.com/2011/10/blogger-problemer-kig-ind-her.html

 

Kanskje dette er løsningen da. Vi får prøve og se.


Kommentarer:
Postet av: Martha Joy

Da må jeg nesten teste om jeg får kommentere da.

07.10.2011 @ 12:57
Postet av: Merete

Pøh! Jeg tar det heller personlig!
Hahaha, neida!
Irriterende at det skal være sånn, jeg har og kommentarer jeg har skrevet som bare er borte vekk. Arg.

Postet av: mimouna

Martha Joy: Jeg har blogg.no-blogg, så her går dert heldigvis greit å kommentere.

Merete: Har tittet innom deg, satser på at det ordner seg med kommentarene snart. Når så mange har problemer må det vel bli en løsning på det etterhvert.

07.10.2011 @ 14:28
Postet av: Fuglemamma

Du fikk i alle fall lagt inn kommentar hos meg:-)

07.10.2011 @ 15:26
URL: http://fuglemamma.blogspot.com
Postet av: Sylke

Det er tydeligvis robotsperren som skaper problemer, hadde det samme på noen av bloggene jeg besøker. Jeg har nå kuttet ut Internet Explorer (det hjalp ikke å oppdatere den) og har byttet til Firefox, nå går det fint å kommentere overalt igjen. Lykke til :)

07.10.2011 @ 17:52
URL: http://lysstreif.blogspot.com/
Postet av: Martha Joy

Jeg har ikke blogg, men kommenterer fra googlekontoen min, som altså er de som driver blogspot. Men det glemte jeg jo å si, haha ^_^ Så jeg syns det var litt rart at det ikke funket. Men sier som Sylke over her, la Internet Explorer gå i bosset og bytt til firefox eller google chrome. Raskere og bedre på alle måter.

07.10.2011 @ 17:59
Postet av: frøken ij

Jeg ser kommentaren fra deg i hvertfall.. Jeg har fått flere kommentarer den uka her, så jeg har ikke reagert på det... Uansett så ønsker jeg deg en flott helg :D

07.10.2011 @ 20:49
URL: http://frokenij.blogspot.com
Postet av: Torunn

Så bra det ordna seg! Kjempeflott skjerf i herlege fargar i innlegget under. Ønskjer deg ei fin og kreativ helg!

08.10.2011 @ 08:13
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Muffin

Firefox er bra! Jeg krymper bildene til passe størrelse før jeg laster dem opp til bloggen, det går finfint! Ha en fin helg!

08.10.2011 @ 11:55
URL: http://muffinmamma.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Det går greit å kommentere hos dem som har pop-up vindu :) Vet det går an å endre dette i kommentarmalen hos Blogspot, så vi bør oppfordre alle til å gjøre det. Irriterende når man ikke får kommentert, har akkurat samme problemet....

08.10.2011 @ 22:58
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: ELSE

Hei Mimosa, koselig blogg du har , er inne på den støtt,forstår at du savner Knapphuset allerede det var synd at de ble borte , men du kan ta deg en tur ut iNorhordland på Hillesvåg ullvarefabrikk der e det masse deilig garn. Gå inn på ull.no så kan du få ein smakebit. Lykke til

30.11.2011 @ 22:40

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits