Travel helg

Det ble visst ikke så mye strikking denne helgen. Men vi har jo gjort andre kjekke ting da. Lørdag går fikk vi et gløtt av den etterlengtede høstsolen også. :o)

 

Litt håndarbeid blir det visst alltid tid til. Sokkepar # 2 er ferdig. Men jeg måtte ut på jakt for å finne dem da de skulle foreviges.

 

 


 

 

Akkurat ja. Her ligger de på gulvet, vrengte mellom legoklossene.

  

 

 

 

 

Nytt forsøk, denne gangen i best-i-test-vinduet. Fargene er egentlig fine de, men jeg hadde bare ett nøste + en liten rest. Og jeg har alt strikket pulsvarmere i samme innfargingen.

 

 

 

 


 

Neste par er alt under produksjon. Jeg fant et påbegynt nøste Viking Frøya. Har litt turkis Silja til å spe på med hvisdet blir for lite.

 

 

Nå venter jeg på at den nye vaskemaskinen skal komme. Den gamle takket for seg sånn ca 2 minutter etter at garantien gikk ut.  *mumle* Så da blir det heldigvis slutt på håndvask, puh. Ikke så gøy når det kommer flere skift med våte klær hjem fra barnehagen hver dag. Ellers står kanintøfler størrelse 39 på programmet. De er til en førtiårsdag og bestilt av min søster. Litt gøy da, for hun bestiller stadig strikkete saker fra meg. Og så lenge de ikke har nebb og skal toves går det greit. Jeg lider fortsatt av tippehøne-nevrose.

 

Hun som skal få tøflene driver med håndarbeid selv og er fantastisk dyktig. Her snakker vi om både perferksjon og presisjon, linjalrette sømmer og vrangsider som like gjerne kunne vært retten. Så jeg kjenner at jeg har bittelitt prestasjonsangst. Men det går vel bra får vi tro.

 

 

Ny uke med nye muligheter.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Elisabeth

Fine striper i disse sokkene :) Uten vaskemaskin er uholdbart, prøvde det i en ukes tid, men heldigvis bor mamma i nabohuset ;)

10.10.2011 @ 14:44
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Fuglemamma

Veldig fine sokkefarger, og kjenner igjen det med at de ender vrengt mellom legeklossene... ;-)

10.10.2011 @ 15:17
URL: http://www.fuglemamma.blogspot.com
Postet av: Greta

Hei hei. Denne helgen har det vore legoklosser fremme her og. Farfar og jentene har bygget med lego. eg hadde planer om å strikke dem kvar sitt nye par med sokker. Men det kalrte eg ikkje. Rakk berre ett par og da får dei ligg til neste gang. Kan ikkje gi sokker til berre den ene.

Flott sokke farger på begge para. greit og sterkt garn og bruke til slikt i alle fall silja. Å vere uten vaskemaskin skjønner eg er kjedelig ja. Kjekt å få den nye i hus tenker eg.

Ha ei fin uke vi skrives

10.10.2011 @ 15:31
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: KatrineH

Kjekt med raggestrikk. Jeg har også strikt ragger i helgen :)

Ang. strykemerker med smurfer på, så fant jeg det på ebay. Jeg søkte etter iron-on patches og klikket på at de skulle være inkl. frakt og kunne bli sendt til Norge. Da fant jeg mange fine, rimelige strykemerker, bl.a smurfene.

http://www.ebay.com/itm/4x-Smurfs-Clumsy-Papa-Iron-Patch-Set-/320747889663?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aae1063ff

11.10.2011 @ 22:47
URL: http://katrineh.com/
Postet av: Villblomsten

Hei :-)

Lenge siden sist :-)

Så mye flott du har laget siden jeg var på besøk hos deg sist :-)

12.10.2011 @ 14:32
URL: http://villblomsten.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits