Høstferien er over, I'm back :o)

Det ble visst en liten uplanlagt bloggepause herfra igjen. Det har vært høstferie, og så ble jeg syk. Min første ørebetennelse siden jeg tok mandlene som 5-åring faktisk. AU. Så nå knaskes det antibiotika. Eller rettere sagt, tabbeluttene svelges med litt banan delt opp i små biter. For jeg kan verken gape eller tygge. Ett eller annet i kjeven trykker på det vonde i øret når jeg prøver å åpne munnen. Jaja, det er mye næring i most banan. Og jeg kan jo fortsatt drikke te. Og så kan jeg strikke, selv om produktiviteten ikke er helt på topp.

 

  

 

Siste par Klumpen-sokker i denne omgangen. En rest Viking Frøya + noe turkis strømpegarn jeg ikke er helt sikker på hva er. Frøya-garnet har så fine farger, men det er litt for glatt å strikke med etter min smak, og dessuten deler tråden seg veldig lett. Men sokkene ble bra de. :o)

 


  

 

Søndagsmiddag hos min søster resulterte i bestilling på kanintøfler. Så da ble disse til.

 

 

 

 

Skikkelige duskehale-kaniner, strikket i raggegarn på pinne # 4. Grunnmønsteret er herfra: http://www.ravelry.com/patterns/library/plain-or-flowery-slippers 

 

 

På jakt etter restegarn på loftet fant jeg en UFO fra slutten av 90-tallet. Genseren var opprinnelig var tiltenkt tenåringen, men nå passer den forhåpentligvis til Klumpen.

 

  
 

Strekmennene - det er IKKE damer, bare ikke prøv å antyde det en engang - var så morsomme at jeg ikke fikk meg til å rekke opp igjen.

 

Det var verken mønster eller garn i posen, bare det påbegynte strikketøyet med pinne i. Etter litt detektivarbeid har jeg funnet ut at det er et Dale-mønster, men jeg vet ikke fra hvilket hefte. Og så har det visst vært trykket i et ukeblad som skolestart-genser. Det hadde vært gøy å vite hvordan denne egentlig skal se ut, så hvis noen kjenner den igjen så blir jeg glad for tips. Nå strikker jeg bare ferdig i striper, bruker opp masse rester av tynt ullgarn. Er godt i gang, håper den blir brukbar.

 

 

Vi var heldige med været i høstferien, det var flere dager med opplett og faktisk litt sol også. Men nå er nattefrosten her, brrr. Enda en god grunn til å la strikkepinnene gå varme. Minstemann har vokst veldig på en sesong, så her trengs det visst påfyll av både det ene og det andre.

 

 

 

 

Klumpen og jeg fikk beundre denne flotte regbuen fra kjøkkenbenken. Den var uvanlig klar og tydelig, og da jeg skulle redigere bildene så jeg at den faktisk var dobbel. Den varte ikke så lenge da, været her snur på en femøring. Men jeg rakk i alle fall å knipse noen bilder. Plaskregn + ikke verdens reneste vindusruter får ta skylden for grumsete gjengivelse denne gangen. Den var skikkelig flott i virkeligheten.

 

 

Og med det ønsker jeg alle som titter innom en fin ny uke.  :o)Kommentarer:
Postet av: Fuglemamma

Aua, god bedring til ørene! Nydelige kaniner og fine sokker, og den skolestartergenseren var jo supertøff. Skjønner godt at du ikke hadde hjerte til å rekke opp den. Ønsker deg en fin mandag!

17.10.2011 @ 12:52
URL: http://www.fuglemamma.blogspot.com
Postet av: rigmor

ørebetennelse er ikke gøy, men det kommer seg vel med litt medisin :) sokker er viktig arbeid! Det er noe som trengs nå som det begynner og bli kaldere! musetøflene var hel skjønne!!! Og med dusken ble de liksom helt perfekte! genseren var stilig!! Aldri sett den før, men han blir tøff i den tenker jeg :)

17.10.2011 @ 13:14
URL: http://rigmania.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Nydelig genser! Og den oppskriften har jeg en plass, har bare ikke funnet den enda. Har lovet en annen blogger å kikke etter den :)

17.10.2011 @ 16:30
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Blåfugl

ÅH Så flott regnbue.

Gøyal genser må jeg si. Mennene ser ut som et hus på magen med vinduer over hverandre,- men det er jo bare blåfugl-fantasi. Dessuten er det ikke menn heller, men troll for de er høyere en trærne - veldig.... så det så.

17.10.2011 @ 18:03
Postet av: Greta

Hei. Stakkars deg. Håper du snrt er frisk att.

Kort kommentar i dag. Ville berre seia t nå er eg på "ferie2 hos min datter på Nøtterøy. Ha ei fin uke

17.10.2011 @ 20:32
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Sidselsidserk

Stikker innom for å ønske god bedring - og du, den genseren gleder jeg meg til å se ferdig.

Ønsker deg ei god uke eller skulle jeg ha sagt ei bedre uke:-)

17.10.2011 @ 20:50
URL: http://sidselsidserk.blogspot.com
Postet av: lise

Kjekt å ha deg tilbake! Syk er kjipt, og når det i tillegg er smertefullt, er det tusen ganger verre. Men etterpå er det jo greit igjen..

Håper formen tar seg raskt opp. Kanintøflene er superkule!

17.10.2011 @ 21:32
URL: http://lises.net/blogg
Postet av: brit

Sender en STOR god bedring klem til deg. Utrolig flott genser. Det hadde jo vært HÆRVÆRK å rekke opp noe så flott. Lykke til videre med den- håper mønsteret dukker opp hvis ikke regner jeg med du klarer å trylle fram noe spennende likevel:)

17.10.2011 @ 22:06
URL: http://www.brit-puslerier.blogspot.com
Postet av: Hobbystua

God bedring ønsker jeg deg,og håper medisinen gjør god virkning fort. Ellers er det mye fint av ferdige håndarbeider her hos deg,og snart er vel genseren ferdig også:)Blir artig og se.

17.10.2011 @ 23:39
URL: http://hobbystuas.blogg.no
Postet av: G-Anette

De kanintøflene var bare SÅ herlige! :)

18.10.2011 @ 18:50
URL: http://g-anette.blogspot.com
Postet av: Solveig

Her var det mye fint igjen.Tenker kanintøflene bringer lykke - de var skikkelig koselige. Mønsteret på den genseren plukket jeg ut av et blad for lenge siden, skal se om jeg har det ennå.... Det hender jeg må rydde litt i oppskriftene og da er det noe som havner i søpla. Sier i fra hvis jeg finner det.

Men ikke før i morgen.....

18.10.2011 @ 23:16
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Solveig

Jeg fant, jeg fant. Ser ut som om jeg har plukket ut oppskriften av et Foreldre og Barn - blad. Det må ha vært midt på 90-tallet en gang. Kan scanne den og sende til deg hvis du vil.

19.10.2011 @ 08:30
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Loppelill

Så mye flott du lager :)

19.10.2011 @ 13:29
URL: http://loppelill.blogg.no/
Postet av: Bodil

Det var ein spennande gensar med eit artig mønster. og kanintøflene var jo kjempekule :) God bedring :)

19.10.2011 @ 18:24
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com/
Postet av: Jorunn

Heisan, de kanintøflene var virkelig fine!

19.10.2011 @ 21:00
URL: http://jorunnshobby.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits