Forglemmelser

Jeg har visst GLEMT å blogge et par prosjekter, det fant jeg ut da jeg sjekket Ravelry-siden min. Slikt kan vi ikke ha noe av. Så her kommer en lett-tovet utgave av sjiraffhalsen min:

 

 

 

 

Jeg har smale skuldre, og den ligger veldig fint når jeg ikke prøver å få armene mine til å bli lengre enn de egentlig er. Sånn er det å ta bilde av seg selv.

 

 

Lurer på om jeg skal gi den en runde til i maskinen, for jeg ser at de andre har tovet sine mer slik at de ligger tettere inntil halsen. Men den er i grunnen god slik den er, og jeg er litt skeptisk til hvordan den kan ende opp. De ulike fargenyansene i garnet tovet nemlig ulikt. Det rosa er like glatt, der ser man tydelig maskene fortsatt. Det brune ble mykt og fint, mens det burgunderrøde ble veldig pusete. Og selvsagt er bladmønsteret strikket i burgunder, slik at det nesten ble utvisket. Snodig at det ble såpass store ulikheter når alt er strikket av en sammenhengende tråd uten en eneste knute. Kanskje de ulike fargstoffene har noe å si? Nå prøver jeg å strikke noe annet av resten av nøstet, så får vi se om det oppfører seg på samme måten da. Og så finner jeg et ensfarget garn til neste hals. For det blir nok flere, det er et supert mønster.

 

 

Hils på Smitt og Smule. I alle fall fikk jeg en kommentar inne på Ravelry om at de lignet på dem, hihi.

 

 

 

 

Ser ut som de har sultne munner og knappeøyne der de ligger. Men de er EGENTLIG restegarns-pulsvarmere da.

 

 

 

 

Pynten er hentet fra mammas syskrin. Det begynner å bli utplukket der, snodig...

 

 

Snille piker tar medisinen sin, så nå har jeg hevet innpå både Kodein og astmaspray. Og da er jeg sikkert litt bedre. Det har jeg i alle fall bestemt, for nå er jeg lei av å være syk. Så da blir det ryddedag i heimen. Klumpen får nok sjokk når han kommer hjem og oppdager at vegg-til-vegg-LEGO-teppet hans er borte, hehe. Bittelitt lei av å trakke på de skarpe klossene uansett hvor jeg går, men jeg har ikke orket å ta opp kampen.

 

 

Kanskje blomstene skal få litt vann når jeg først er i farten. Og så var det hybelkaninene da...

 

 

Nei, nå har jeg ikke tid til å skrive mer. Ha en frisk, effektiv og god tirsdag.  :)

 


 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Håper du ikkje gjør for mye no da, så du vert dårlig att. syns den halsen såg veldig voldsom ut, men den er sikkert god. Spes når det vert veldig kaldt og så kan den vel trenges i Bergen by når eksosen ligger som eit lokk.

håper du vert bedre og bedre dag for dag, min venn. skriver mail når helga er over klem

08.11.2011 @ 14:06
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Liv-Toril

Har vært innom og kosa meg og ler innimellom. Blir alltid i godt humør av å besøke deg. Stadig like imponert over produksjonen. Du er helt rå!

08.11.2011 @ 17:15
URL: http://blogg.liv-toril.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits