Uvenngarn igjen. Og planer for helgen.

Da er nok et nøste av uvenngarnet mitt brukt opp. "Klumpe-garnet" er helt OK å strikke med nå som jeg har lært teknikken. Men det er umulig å felle pent av. Og det ødelegger dessverre mye av inntrykket. Så har noen gode ideer til løsning på avfellingsproblematikken så blir jeg glad for tips. For jeg er så "heldig" at jeg fortsatt har 200 gram igjen... Men når det siste oransje nøstet  er oppstrikket så er jeg i mål. Restene av angoragarnet har fått et nytt hjem. Jeg ble rett og slett syk av å strikke med det, og der går grensen også for en som vanligvis tviholder på selv det mest knirkete akrylnøstet. Har ikke fryktelig lyst til å provosere fram en allergi.

 

 

 

 

Gjett hva som skjuler seg midt inne i snurren? *grem* Man kan da kunsten å dandere og jukse litt heldigvis.

 

 

Er ikke blomsten flott forresten? Vi fikk den over for tre uker siden, og den må ha vært gitt av et oppriktig godt hjerte. For den blomstrer og blomstrer og blomstrer. Nå er det så mange blomster på den at de står i kø, og fortsatt springer det ut nye knopper.

 

Ellers blir det en travel messehelg i Fanaområdet. Fredag og lørdag er det messe i SESAM sine lokaler på Nesttun. Og på lørdag er det også marked på Paradis skole.

 

 

  

 

  

 

Optimisten satser på å få med seg begge to.  :o)

 

 

 

 


 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Lykke til vennen med begge arrangemanga. Du greier det nok. Håper du får godt salg. Vi skal kose oss med barenbarn.

09.11.2011 @ 18:07
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: irene

Har du prøvd å felle vha. en heklenål?

09.11.2011 @ 20:25
Postet av: Torunn

Så spennande med salgt,- lykke til!! Nydeleg blomst,- det er så kjekt med slike som aldri slutter å blomstre. Flott sjal og. Spennande med slike uvenngarn,- ein kan jo vere heldig å få noko som ein sjølv synes er skikkeleg flott, eller ein kan få noko som ein verkeleg ikkje har lyst til å prøve.

10.11.2011 @ 13:21
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits