Lykke mellom to permer

Jeg er veldig glad i bøker. Men jeg har en liten bokhylle og en slank lommebok.  Derfor er jeg flittig bruker av biblioteket mitt. De fleste strikkebøkene deres har vært hjemme hos meg minst èn gang. Og fjernlån er en super ordning. Det finnes mange spennende skatter rundt omkring i landets bibliotekshyller.

 

Etter noen ukers venting fikk jeg endelig Arne & Carlos' bok med strikkedukker. Gøy å kikke i, og jeg fikk - heldigvis - bekreftet mistanken om at dette ikke var min kopp te. Så boken er bladd i, jeg har smilt og kost meg, og nå går den videre til nestemann i køen. Fin og artig bok, flotte dukker og morsomt skrevet. Men jeg falt liksom ikke for konseptet likevel.

 

 


 

Jeg er passivt medlem av Hobbyklubben. Det ble noe kluss med medlemsnummeret mitt da to bokklubber ble slått sammen for noen år siden. Resultatet ble at ingen av avbestillingene mine ble registrert, og hver gang de sa at det var fikset så var det ikke det likevel. Det ble mange frustrerte telefonsamtaler og bøker som måtte sendes i retur, og til slutt fikk jeg nok. Men en kreativ kundebehandler fant ut at jeg kunne bli passivt medlem. Så nå får jeg medlemsbladet, men jeg må selv bestille bøkene hvis jeg vil ha dem. Å BESTILLE går nemlig greit, det var avbestilling som ikke funket. Spør ikke meg hvordan det går an, men jeg kan uansett fint leve med en slik ordning. Greit å holde seg oppdatert på nye bøker, og vanligvis tar jeg med meg medlemsbladet på biblioteket og ber dem kjøpe inn boken hvis jeg finner noe jeg har lyst på.

  

Men så datt dette tilbudet inn: Ta 3 betal for 2!  Og bøkene var i utgangspunktet nedsatt til 79 kroner stykket.

 

  

 

Nå er jeg lykkelig eier av Varmekilder og Dikt i masker, og Krymp!  er på vei. O lykke. Disse skal jeg nok finne plass til i bokhyllen min ja.

 

  

 

Ny lue har det også blitt. Dette skulle bli en Dove, men det ble visst en mini-utgave. Pyttann, den passer nok til noens hode den også.

 

 

 

 

 

Jeg har brukt Opal 6-ply, et kjempegodt garn å strikke med. Og jammen snek A&C seg med på dette bildet også. De er flinke til å stikke seg fram, hihi.

 

Her finner du oppskriften på Dove: http://www.ravelry.com/patterns/library/dove-3

 

Veldig fint luemønster, men jeg skulle nok valgt et annet garn.

 

Da er det storopprydning i kassene mine, jeg skal på marked i morgen. Og alt går i sakte kino, føler meg som en 80-åring med KOLS, urk. Men det får gå som det går, får jeg ikke alt ferdig så får jeg ta med det som er. Jeg har nok *kremt* nokså rikelig uansett.

 

 

Ha en fin torsdag.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Petrine

Hei på deg:) Strikkebøker og hobbybøker er god marsipan. Eg har heldigvis ingen medlemskap i bokklubber, men er som du ein flittig gjest på biblioteket både når det gjeld hobbybøker og anna.

Kva om DU tok å ga ut ei bok ? Ei bok om alle dine strikkeluer ? Mimounas varme hode eller uten lue på hodet, stopper verden ! Det hadde vore noke det !

Desse karane med strikkepinner er eg ikkje spesielt imponert over. Men damene som strikkar Selbuvottar på Norge Rundt, har eg kjempesans for :) Ja, også luene dine !

Ha ein fin torsdag:)

10.11.2011 @ 15:21
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: karna

Biblioteket er kjekt, de har faktisk kjøpt inn bøker etter mitt ømske å ,-) Fortsatt god bedring og håper det blir bra marked på deg.

10.11.2011 @ 15:26
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com
Postet av: Moan

Har ikke helt fått taket på Arne og Carlos sine kuler og dukker...

Men bibliotek er bra! Bare så synd at det er så mange her i bygda som også er flittige brukere...;-)

Spesielt strikkebøkene er det lang ventetid på.

God bedring! og lykke til på markedene!

10.11.2011 @ 16:30
URL: http://inne-og-ute.blogspot.com/
Postet av: Torunn

Enig med den,- eg synes julekulene er fine og huene, men dei dukkene har eg ikkje fallt for enno. Eg er litt dårleg på å bruke biblioteket, men skjønar at eg må bli litt flinkare til å bruke det. Biblioteket mitt ligg rettØnskjer deg ei fortsatt fin veke og ei fin helg.ved jobben min, så eg bør absolutt bruke det meir. Ønskjer deg god betring og lykke til på markedene.

10.11.2011 @ 17:29
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Greta

Skulle ønske eg var så økonomisk som deg. eg avbestiller dei fleste bøkene, men desverre ikkje alle. Godt at eg betaler dem med lønn for strikking da. Det er stille i huset no. dei har visst sovna småtrolla. Lykke til i helga ein gong til

10.11.2011 @ 20:59
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits