Rehabilitering

Markedshelgen er over og jammen er det tirsdag ettermiddag alt. Luften gikk visst grundig ut av ballongen her i huset.

 

Godt hjulpet av både astmaspray og små hvite piller klarte jeg meg gjennom begge messene. Alle tilløp til hoste ble raskt kvalt med store mengde vann og Fisherman's Friend med salmiakk. Og å være med på messe er heldigvis en nokså rolig aktivitet, man sitter stort sett på stumpen bak bordet sitt hele tiden. Men søndagen lå jeg som et slakt her hjemme, orket ingenting. Og jeg hoster som en gal igjen. Nå NEKTER jeg å ta mer Kodein, damen på apoteket var også svært skeptisk da jeg kom med resept nummer to. Bedre å få hostet opp driten og la kroppen ordne opp selv. Satser jeg på i alle fall. Så får jeg heller leve med at aktivitetsnivået er rimelig lavt og at hodet ikke henger helt med i svingene.

 

Det greie med messer er at de tvinger meg til å rydde opp i lageret av strikkesaker. Alt blir sortert, merkert og pakket pent ned. Og hver gang blir jeg like sjokkert over hvor mye jeg har.  *kremt* Alt for mye å ta med, så her må det velges ut med hard hånd. Og Gullklumpen hjelper gjerne til. I alle fall når hun blir lei av masingen min.

 

 


 

 

Resultatet ble to fulle kasser med ting som ikke gikk gjenom tenårings-kontrollen. Noe tok jeg med likevel, ikke alle har samme smak som en sekstenåring heldigvis. Men mye må jeg nok finne på noe lurt med hvis det skal kunne selges. Kjedelige luer og skjerf får blomster og heklekanter, noe må skylles opp og blokkes på nytt etter å ha fått stygge brettekanter nederst i en kasse, og noe tror jeg rett og slett at jeg rekker opp igjen. Og så ender kanskje noe i utkledningskassen i barnehagen.

 

Neste messe er søndag 20. november, så da blir nok resten av ukens prosjekt rehabilitering. Av både meg og strikkeproduksjonen, hihi.

 

 

Jeg lovet visst å vise fram vårt nye familiemedlem. Så hils på Den Svarte Katten:

 

  

 

Støvlekatt fra Midtun Industrier, en vernet bedrift for psykisk utviklingshemmede.  Synes den er kjempeflott jeg, og tenåringens høye støvletter ligger og slenger overalt i gangen. Så dette burde være en perfekt gave tenkte jeg og hengte den på døren til rommet hennes.

 

Nuja. Frøkna kom hjem relativt sent fredag kveld, og da hadde jeg glemt hele katten. Helt til en lettere panisk ung dame nektet å gå inn i stuen fordi det var noe skummelt der inne.

 

Katt og tenåring ble omsider presentert for hverandre, men det var ikke kjærlighet ved første blikk for å si det sånn. Og den får i alle fall ikke komme inn på rommet hennes.

 

 

 

 

Synes fortsatt den er søt jeg. Men den må visst omskoleres da, kanskje den får ta et kurs hos Kiweke & co. Eller, det kan jo bli mye VERRE...

 

Uansett, da får jeg kaste meg over dagens oppgaver, det meste går stort sett greit bare jeg skynder meg langsomt.

 

 

Ha en super tirsdag.  :o)


Kommentarer:
Postet av: rigmor

håper du får hostet fra deg nå da, og at det kommer seg :) regner med du koste deg på marked for det om, gikk salget bra? katten var kjempe stilig! Ha en fin uke videre :)

15.11.2011 @ 15:09
URL: http://rigmania.blogspot.com
Postet av: Christina

For en herlig katt.

15.11.2011 @ 16:28
URL: http://www.hekleboden.com
Postet av: Blåfugl

Stilig katt. Skal den liksom stikke ned i støvlene og holdet paret sammen eller?

Nå håper jeg virkelig du blir frisk for nå har du holdt på lenge. Du får ta en rolig uke og la pinnene hvile også. Klem.

16.11.2011 @ 08:57
Postet av: Lisen

Uff det kan ikke være helt enkelt... =/ Men en flott katt :)


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits