Bedre og bedre dag for dag

syntes jeg at var en grei tittel på dagens innlegg. Det tenkte jeg i alle fall i går. For jeg hoster nesten ikke mer. Jubel og glede, etter mer enn 4 uker er jeg så godt som frisk igjen.

 

Så våknet jeg i dag med sår hals og dett dese. Virus-bronkitten som avløste ørebetennelsen har igjen blitt avløst av en forkjølelse. Men pyttsann. Om en uks tid er jeg sikkert HELT frisk, hvis jeg ikke detter på glatten og brekker noe da. Uansett virker hodet mitt igjen, og det er deilig. For en som foretrekker ull er det ikke noe gøy å ha toppetasjen full av våt bomull. Uff, den var dårlig. Men du tar tegningen, ikke sant?

 

Jeg har jobbet meg nedover i haugene av skittentøy som har hopet seg opp, blomstene har fått vann, familien har fått middag og jeg har jammen meg fått vasket over noen gulv også. Deilig å få litt orden rundt seg igjen. LEGO-prosjektet mitt fikk riktignok et lite tilbakeslag da Klumpen kom hjem i går og oppdaget at stuebordet var kjemisk rent for små fargerike plastklosser. De lå nemlig pent sortert i kasser: en med figurer, en med basic-klosser og en med spesialklosser. Hyl og skrik, hvordan KUNNE jeg ødelegge byggverkene hans. Dermed ble en god del tømt utover igjen. Men i MORGEN skal jeg nok gjenerobre stuegulvet. Har funnet noen fine brett som han kan bygge på, og som kan flyttes unna når andre også vil ha litt plass.

 

  

 

Litt strikking blir det også tid til innimellom. Jeg har laget et nytt Little Shells-sjal i ubleket SMART. Det gikk med 3 nøster på pinne # 6. Det vandret ut døren nesten før jeg rakk å ta bilde.

 

http://www.ravelry.com/patterns/library/little-shells

 

  

 

Men jeg holder på med et til i Ullteppegarn. Hadde to hvite nøster i lampelys om kvelden og ett kritthvitt og ett ubleket i dagslys neste morgen. Så nå har jeg et lite sjal i ubleket hvitt med brun og rosa kant. Skal hekle en stor blomst og sette en nål bakpå, håper det blir bra til slutt.

 

 

 

 

Dette blir gave til en ung dame som ønsket seg et nytt trekantsjal. Og hun har alt fått Nonstop-trøye i det rosa garnet, så her matches det faktisk. Ikke dårlig.

 

Og så er jeg i gang med rehablilitering av saker & ting fra de to bortsorterte kassene. Denne luen er den første som får seg en liten make over: '

 

 

 

 

Bomullslue i tynt garn og med hullmønster. Ikke akkurat tingen for slutten av november, men det kommer vel varmere tider. Vi får se hva som kan gjøres så den blir litt fiksere. Det er så lenge siden jeg strikket denne at jeg ikke husker hvilket mønster det er. Men det er i alle fall en barnelue, den er liten til meg.

 

 

Det er jammen fredag igjen, synes de kommer tettere og tettere. Men ha en fin fredag og en super helg.  :o)

 

 


Kommentarer:
Postet av: Felisi

Godt å høre at det er flere enn meg som ikke forstår systemet i legoklosser som ligger utover... Det ligger klosser i stua hos oss igjen, for tror du det fine legorommet i øverste etasje blir mye brukt...?

18.11.2011 @ 14:51
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no
Postet av: Blåfugl

Jeg synes også fredagene kommer bra ofte nå for tiden. En to-tre dager og så er det jammen fredag igjen. Blunk litt lenge en fredag og så er det blitt mandag.

Ja, ja. Heldig er du som har fått ryddet i alle fall. Her er det gulvvask som står for tur.

Likte bomullsluen veldig godt. Synd det ikke er en ravelry oppskrift. :) Flott helg til deg også.

18.11.2011 @ 15:19
Postet av: siw jannet

Sjalet var utrolig fint, har lagt det til favoritt på Ravelry, et slik et kunne jeg tenkt meg ja!

18.11.2011 @ 16:07
URL: http://siwjr.blogspot.com
Postet av: Greta

Hadde masse legoklosser utover gulvet og spisebordet sist helg. Men no er det nok sikkert lenge til neste gang. Ja, ja.

Lager så masse fint vennen. Og så er det bra at du kommer deg. For det nermer seg at du skal møte meg i Bergen. Og da må du jo vere frisk. klem

18.11.2011 @ 16:44
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Fuglemamma

Så fine sjal. Håper du blir helt frisk snart, og at du får en deilig helg.

18.11.2011 @ 20:40
URL: http://www.fuglemamma.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Skal si du har tålmodighet siden du har sortert all den Legoen :) Jeg har vel ca. 5 - 6 kasser her som burde vært gått gjennom....

Fint at formen er bedre. Ha en fin helg!

18.11.2011 @ 21:19
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Tesha

Her var det mye fint! Jeg har laga Little Shell i tynt garn, men du og du så lekkert det ble i Smart også! Fortsatt god bedring, da!

19.11.2011 @ 16:26
URL: http://tesha.wordpress.com
Postet av: Sidsel

Selv om formen ikke er den beste så får du da jaggu ting unna! Legoryddingen din fikk fram gamle minner hos meg - jeg ryddet rommene mens guttene var på skolen og det ble et voldsomt leven da de kom hjem;)

Sjalet ble bare lekkert,

Nyt søndagen og så krysser jeg fingrene for at du nå er helt frisk:0)

20.11.2011 @ 10:19
URL: http://Sidselsidserk.blogspot.com
Postet av: skb

Lego som flyt er ein kjent greie... men å sortere? neitakk!

20.11.2011 @ 10:23

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits