Blek men fattet

Da er årets siste messe overstått. Stuegulvet er fullt av poser, kasser og kofferter. De skal ryddes unna og på plass i løpet av morgendagen.

 

Jeg fikk EN "frisk" dag. Fredag ettemiddag kom feberen, og min gamle venn, han lille mannen med den glødende hammeren, flyttet inn i bihulene mine. Natten ble rimelig søvnløs, og utpå lørdagen tenkte jeg at dett var dett. Jeg får vel bare ringe og melde avbud. Men jeg er visst sta, så jeg utsatte det litt til og litt til. Og samtidig pakket jeg alt klart bare sånn i tilfelle...

 

I dagmorges følte jeg meg bittelitt bedre, så bevæpnet med Paracet, nesespray og store mengder papirlommetørklær våget jeg meg avgårde. Og når jeg først hadde rigget meg til var det jo like greit å sitte bak et bord på messen som i sofaen hjemme. Nesten i alle fall. Hadde med et spøt også, så da gikk timene litt raskere.

 

Etter tre messer har jeg fortsatt *kremt* masse igjen. Og jeg konkluderer med at det er umulig å forutsi hva som selger. Ting jeg har har hatt med og pakket opp og pakket ned igjen i flere år forsvant plutselig, mens mesteparten av det nye som jeg trodde skulle gå er med hjem igjen. Jaja, kanskje jeg bare er forut for min tid? *fnis*

 

Nå er jeg sliten men fornøyd. Jeg stod løpet ut og kom i mål. Ingenting som haster mer, så nå skal jeg finne meg noen kjekke kose-prosjekter. Og i morgen tenker jeg å sløve på soaen. Må bare rydde den først så det blir plass til meg, hehe. Og så skal jeg bruke energien på å bli helt frisk igjen. Selv om jeg akkurat nå lurer på hva det neste blir. Blindtarmen kanskje? Eller podagra, det har jeg aldri prøvd. Jeg må i alle fall ha brukt opp kvoten min på virussykdommer for en stund.

 

Da finner jeg loppekassen, god natt til deg også.  :o)

 


Kommentarer:
Postet av: Blåfugl

Nå foreslår jeg at du er kjemisk fri for garn og pinner en stund sånn at du får bli HELT frisk - eller kanskje det bare gjør deg sykere?

God bedring i alle fall.

21.11.2011 @ 08:14
Postet av: Greta

Tida går og du har ikkje blitt bra att enno. rekk du å verte frisk til eg kjem til byen da.???

Nyt dagen og senk skulderne. Kos deg med kose ting du fremmover

21.11.2011 @ 08:34
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits