Morgenstund har ull i munn

hehe...

 

Tidlig oppe, Klumpen skulle på dagstur med barnehagen. Både greit og litt slitsomt å gå i friluftsgruppe, for vi MÅ være i barnehagen før klokken åtte de fleste dagene. I dag skulle de egentlig på ski, men med 10 plussgrader om morgenen ble ikke det så veldig aktuelt. Rart vær vi har for tiden. På lørdag fikk vi en illsint VEPS inn i stuen. Og tomatplanten på kjøkkenet har fått tre nye små tomater. Jaja, skal ikke klage når det er mildt ute og ikke regner.

 

 

Her kommer noen flere av "redesign-prosjektene" mine:

 

  

 

Den hvite luen har fått blomst og tungekant i rosaflammet heklegarn. Den var med på messen i går, og det var faktisk flere som kommenterte den. Men den ble med hjem igjen likevel. Ender nok som gave til en liten niese neste sommer tenker jeg. Nå er det ull som gjelder.

 

 

 

 

Det rosa sjalet skal få en heklet blomsternål. De er faktisk småjenter som "kjøper" de fleste trekantsjalene mine på messene. Og da er de små med brosje mest praktiske. Har stadig jenter i 9-10-årsalderen med mammaer eller bestemødre på slep som absolutt vil ha et slikt sjal. Så da er det jo bare å tilpasse seg brukergruppen, hihi.

 

De rosa pulsvarmerne er messe-veteraner som trenger litt oppdatering.

 

 

 

 

Og så langt kom jeg. Brune picot-kanter, siste rest av garnet jeg brukte ytterst på det lille sjalet mitt. Disse kom også hjem igjen fra messen, men denne gangen var det faktisk flere som kikket på dem.

 

 

Har noen slike småprosjekter til, jeg rakk ikke å få gjort alt. Ikke var jeg i form til noe særlig heller. Men jeg skal fikse det før jeg pakker alt vekk. Det blir deilig å ha alt klart til neste runde. Som visst blir neste ÅR. Og da er nok det meste fra denne sesongen glemt.  ;o)

 

 

Og så må jeg bare vise fram sjalet som jeg egentlig trodde ble en fiasko siden jeg slapp opp for garn. Nå er det blokket og klart, og jeg liker det bedre og bedre.

 

 

 

 

Iskrem, mmmm......

 

 

 

 

Det ble overraskende stort etter blokking, men det ble mykt og luftig også. Og kantene fikk en fin sikk-sakk-effekt. Nå skal dette pakkes pent inn sammen med et par pulsvarmere som samme unge dame ønsket seg. Gøy når noen faktisk bruker tingene og stadig ønsker seg nye.

 

 

Jeg har visst - til og med skriftlig - sagt at dagens posjekt er å få alle strikkegreiene mine på på plass. Så da er det RYDDETID.  :o)

 

 

Ha en super ny uke. 

 

  


Kommentarer:
Postet av: Greta

Ha ein fin ryddedag min venn

21.11.2011 @ 12:28
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: rigmor

flott måte å få ting til å se litt annerledes ut. ikke alltid så mye skal til :) og greit å ha noe klart til neste år også :) ha en fin uke!

21.11.2011 @ 13:45
URL: http://rigmania.blogspot.com
Postet av: Anne-Karine

Herlig blogg du har :) ..også så flink til å lage mye flott =) Åja, du ligger i mine favoritter nå :D

21.11.2011 @ 20:43
URL: http://akjk.blogg.no
Postet av: lise

Oi, oi, oi så mye fint! Selv har jeg begynt på og avsluttet to hekleluer. Etter noen få omganger... Akk. Jeg skal prøve meg på dem igjen, da.

22.11.2011 @ 12:35
URL: http://lises.net/blogg

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits