469 kroner

ble omsatt i 26 garnnøster, 96 knapper, 3 pakker selvklebende regntøy-reparasjonsark og 1 rull hattestrikk. Fin fangst.  :o)

 

  

 

Det som IKKE er like fint er at Knappehuset på Ole Bullsplass har opphørssalg. Det er neimen ikke mange ordentlige garnbutikker igjen i sentrum nå. Og jeg liker fysiske butikker, det blir ikke det samme å handle på nettet. Jeg vil ta i og lukte på. Og så ønsker jeg meg et litt sprekere utvalg enn det SparKjøp, Nille og EuroPris kan tilby.

 

 


 

 

 

Salget har pågått en stund, og det er andre gangen jeg er innom. Forrige gang var det så mye folk at jeg bare ble stresset og gikk igjen. I dag var det lite kunder, sikkert en kombinasjon av Berit, som nesten fikk meg til å lette på vei over Torgallmenningen, og at hyllene som vendte ut mot gaten var tomme.

 

  

Det som var igjen nå var mange ruller silkebånd og annet sytilbehør, massevis av trådsneller og glidelåser, haugevis av knapper og en god del bomullsgarn. Noe bambus- og akrylgarn også. Heklegarn i underetasjen.

 

Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere knapper. Det var så mye å velge mellom at jeg ble helt satt ut, så da plukket jeg bare med meg noen rør. Men når jeg kommer hjem og ser at den dyrerste perlemorsknappen kostet 9 kroner blir jeg litt hyper og vil ha MER. 70% avslag er tross alt litt. Vi får se om jeg rekker det, de slutter av i løpet av uken.

 

Nå må jeg bare strikke noe som jeg kan sy knappene fast i, hihi. Og det bør skje fort, for flere andre har alt snust på fangsten og vil gjerne forsyne seg. Tenåringen samler på perlemor, hun har en stor skål på rommet. Og Klumpen samler generelt på alt han får tak i. De andre sakene forsvinner nok raskt, jeg har en stabel med hullete regntøy å reparere. Og strikken ender vel i noen bomullsluer så de ikke vokser.

 

  

Godteskål.  :o)

 

 

Ha en fin onsdag.


Kommentarer:
Postet av: Greta

Så synd at den butikken ikkje er mer når eg kommer til Bergen. Da er det bare den i Vaskerelven og Nilsen på torget att i sentrum da. Uten om sparkjøp. Må reise ut av sentrum for å handle garn. Det er da trist. Ja, ja det er ikkje så ofte eg er der, så eg klarer vel å finne garn andre steder og ikkje har eg mangle på garn heller. Men eit opphørssalg hadde eg likt å vere med på. Elsker knapper. Kommer du deg innom att så tenkt på meg og knapper.

Kos deg med fangsten din klem

30.11.2011 @ 13:18
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Birkus

Var også innom der i dag, men var så lang kø at jeg måtte droppe det.

Men vi må ikke glemme butikken på togstasjonen. Masse flott garn der også :-)

30.11.2011 @ 19:17
URL: http://birkus.blogspot.com
Postet av: ems:-)

Tøfft å være garnbutikk,til tross for oppadgående strikkeinteresse. Synd når gode garnbutikker forsvinner, det er som du sier noe helt annet å handle garn når man kan se og kjenne på, og kanskje til og med spørre om råd, hos en fagforhandler. Det gjelder vel ikke bare garn foressten, men også alt annet som vi trenger. God Desember Ønskes:-)

01.12.2011 @ 08:47
URL: http://strikkespinn.wordpress.com
Postet av: Sidsel

Åh og jeg som akkurat har vært i Bergen uten å ha fått med meg dette.

Heldige deg og jeg gleder meg til å se hva du får ut av alt dette;)

Jeg hilser god bedring til alle dine;)

01.12.2011 @ 19:30
URL: http://Sidselsidserk.blogspot.com
Postet av: Sylke

Synes selv det er godt å ha butikker i nærheten - på nettet kan man ikke ta på ting. Men det er vel noe som tvinger seg fram hvis det skal gå rundt for butikkene... Bergen har ellers en fin quiltebutikk som jeg gjerne skulle hatt i nærheten - alt for langt unna ;) Fine knapper du har kjøpt!

01.12.2011 @ 22:06
URL: http://lysstreif.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits