Effektiv utnyttelse

Jeg er veldig flink til å grave til meg på opphørssalg. Ja, i garnbutikker altså. Det er jo der de har spennende varer. *ivrig*

 

Litt av fangsten fra Donna Design ligger fortsatt trygt på loftet. Det begynner visst å *kremt* bli noen år siden den butikken ble nedlagt. Og jeg rakk innom flere ganger før de stengte dørene for godt.

 

Eller nei, det er ikke sant at jeg bare har LITT igjen. MYE av garnet ligger fortsatt i rollerne sine. For jeg forsynte meg grovt av alpakkaen. Og alpakka har jeg jo ikke råd til å bruke...

 

Skjerpings. Så nå har jeg begynt å lete etter prosjekter til de små myke skattene. Jeg startet pent og forsiktig med to bunter Balder fra Vikinggarn. Ikke noe alpakka i dem. Men et sted må man jo begynne.

 

 

Jeg var litt usikker på om tykt, flerfarget garn i nokså friske farger egentlig var helt meg. Men det var mykt og godt, og jeg har fått meg en ny runde *sukk* med vond hals. Og til innendørs bruk var det vel greit nok. Dermed ble denne til i løpet av noe timer:

 

 

 

 

Utrooolig deilig på, kjente at halsen ble litt bedre med en gang.

 

Den elektriske tannbørsten i bakgrunnen avslører vel hvor jeg befinner meg, hehe.

 

 

Mønsteret fant jeg her: http://urbangypsy.typepad.com/simple_suggestion/2011/08/lving-today.html

 

Og her ligger den på Ravelry: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/grey-love

 

Siden jeg hadde tykkere garn & pinner holdt det med 56 masker. Og så avsluttet jeg med en rille for å hindre kanten fra å rulle så voldsomt. Men jeg hadde fortsatt sånn ca 3/4 igjen av bunt to. Så da ble det en liten barnelue også. Og en akkurat lang nok trådstump igjen til at det gikk an å få festet den.

 

 

 

 

Dette var et av de flerfargete garnene som ser bedre ut strikket opp enn i hespen. Fargene smeltet fint sammen. Og her har jeg prøvd gult-objekt-trikset for å få fram lillafargen. Det funket faktisk ikke så verst denne gangen.

 

 
 

Luen måtte jo få dusk, og jeg har "arvet" mange bittesmå garnnøster fra Greta. Ett av dem passet perfekt i fargen. Og så var det også borte-vekk.

 

 

Mandarin, dagslys og hvit bakgrunn. Nå begynner jeg å bli proff snart, hihi.

 

 

 

 

Så da måtte jo halsen også få en ny sjanse.

 

 

Etter to dager i bruk har den seget ut litt, og garnet nupper en del. Men ikke verre enn at jeg kan leve med det. Den er fortsatt mitt nye yndlings-tilbehør.

 

 

Da er det på tide å gjøre noe litt mer huslig her, oppvasken kaller. Og så skal jeg strikke videre på genseren min. EGO-along er jammen gøy. At jeg ikke kom på det tidligere, hihi.

 

 

Ha en flott onsdag.  :o)

 


Kommentarer:
Postet av: Guri

Den så skikkelig god og varm ut!!! Moro å strikke noe til seg selv også :)

14.12.2011 @ 13:31
URL: http://hjertego.blogspot.com
Postet av: Greta

så kjekt å sjå att eg fikk vere med i dette innlegget også. Håper på å vere med kvar gong eg no hihi. tulla. Den halsen såg veldig god ut. Så trasig at halsen din er dårlig att. vart nok litt vel våt da vi var å vandra i halve byen uten paraply på fredag. Neste gang tar eg buss eller bane hehe.

skjønn lue også. gleder emg til å sjå neste prosjekt. ha ein fin dag videre klem

14.12.2011 @ 13:47
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Petrine

Hei, i skrivande stund med ei hand på tastaturet og den andre rundt min vesle Barnum, som også ville titte innom sida di og sjå den flotte halsen, ja den du har strikka, ikkje den vonde. Kjempefin!

ønsker deg ei fin og god førjulstid;)

14.12.2011 @ 22:31
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: Nina

Hei, og tusen takk for besøk! Denne høsten har gått litt pø-om-pø så den generelle nettaktiviteten har vært litt sporadisk :-) Ble kjempeglad for at du stakk innom meg nå i julerushet. Vil benytte anledningen å ønske deg en riktig god jul - og takk for ett flott blogg år! Du er virkelig flink!

Hilsen Nina

14.12.2011 @ 23:12
URL: http://www.fiberandart.no/blog
Postet av: Blåfugl

Kjempedeilig hals og jeg tror du kan trenge den så det var absolutt bra med en ego-along. ;-)

15.12.2011 @ 07:53
Postet av: ruth

Den halsen ser veldig god ut. Har ikkje strikka med Balder eg, men eg har såvidt kjent på det på butikken ;)

15.12.2011 @ 12:05
URL: http://ruthshobbyblogg.blogspot.com
Postet av: Torunn

Den såg skikkeleg god og varm ut. Dette garnet har eg ikkje strikka med før. Flott hals og flott hue! Ønskjer deg ei fin adventstid.

15.12.2011 @ 13:20
URL: http://torunnshobbyblog.blogspot.com
Postet av: Tesha

Dette så godt og varmt ut - flotte farger!

18.12.2011 @ 16:30
URL: http://tesha.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits