Sjaldilla

er navnet på en ny along inne på Uformelt: http://www.uformelt.net/bakhagen/showthread.php?t=11833&highlight=sjaldilla Og hun som ikke trengte flere sjal datt selvsagt utpå med et plask. *plystre*

 

Jeg valgte Matilda, som er et gratismønster. Enkelt og greit å strikke, men det tok overraskende lang tid.

 

Å få tatt OK bilder ble også et kapittel for seg selv. Det regner og blåser og regner og blåser 24/7 for tiden. Avløst av litt sludd og snø. Etter å ha ventet på fotovær i flere dager nå gav jeg til slutt opp, sukk. Da ble jeg så smådesperat at jeg prøvde meg i stuevinduet.

 

Sjalet ble dessuten utsatt for en aldri så liten blokkekatastrofe da mannen min kom til å "plissere" det mens det lå til tørk på sengen. Han så det nemlig ikke da han la seg, og neste morgen var det - vel - plissert. Heldigvis for ham hadde jeg akkurat fjernet nålene. Det gjør jeg IKKE neste gang.


 

 

 

 

Du ser kanskje regnet utenfor? Men bildet ble faktisk overraskende klart, og fargen er bortimot riktig her, en litt kald grå nyanse. Aner ikke hva det er, bare at det er nokså tynn og glatt ull.

 

 

Her finner du mønsteret: http://www.ravelry.com/patterns/library/matilda-2

 

 

 

 

 

Her måtte blitzen til pers igjen.

 

 

Sjalet er strikket på pinne # 4, og det er like bredt som jeg er mellom fingerspissene når jeg står med armene rett ut. Det skulle egentlig være 10 mønsterrepetisjoner, men da hadde det blitt gigastort. Så jeg nøyde meg med 7.

 

 

 

 

Var innom en diskusjonstråd om blogging og bilder på et forum, og der var det flere som sa at de ikke blogget om vinteren fordi de ikke hadde lyst til å vise fram dårlige blitzbilder med rotete interiør-bakgrunn. Når jeg sitter og prøver å redigere disse bildene kjenner jeg litt på den følelsen. Men jeg tror ikke jeg klarer å vente helt til våren, så da får det bli som det blir. Selv om dette sjalet nok hadde tatt seg mye bedre ut i hagen med blomstrende plommetrær og blå himmel.

 

 

 

 

Kjøkkengardiner og årets FØRSTE TOMAT. Tror det blir den siste også, for nå begynner planten å visne. Ikke dårlig, vi plantet den i fjor vår.

 

 

  

 

Søljen er håndlaget og har tilhørt min oldemor. Den er er godt over 100 år gammel.

Nålen på baksiden går motsatt vei av det som er vanlig. Så jeg oppdaget først nå at jeg hadde satt den på opp-ned. Jaja...

 

 

Da strikker jeg videre, ha en fortsatt god torsdag.  :o)

 

 


 


Kommentarer:
Postet av: Christina

Nydelig sjal.

12.01.2012 @ 16:24
URL: http://www.hekleboden.com
Postet av: Jane

Så smukt det er :-)

12.01.2012 @ 19:51
URL: http://holdmasken.blogspot.com
Postet av: Hanne

Det var et flott sjal! Ha en kreativ helg hos deg!

12.01.2012 @ 20:36
URL: http://siddis-in-houston.blogspot.com
Postet av: Greta

Det er sikkert ein av grunnen til at eg ikkjw strikker slike sjal.Eg liker ikkje å blokke og eg liker enkle måter å ta bilder av det eg lager. så til sjalet. Det var kjempefint. eg bruker fortsatt mitt masse. Ikkje daglig, men ikkje så langt fra. Kos deg videre med flere sjal, kanskje klemmen

12.01.2012 @ 20:46
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Greta

Det er sikkert ein av grunnen til at eg ikkjw strikker slike sjal.Eg liker ikkje å blokke og eg liker enkle måter å ta bilder av det eg lager. så til sjalet. Det var kjempefint. eg bruker fortsatt mitt masse. Ikkje daglig, men ikkje så langt fra. Kos deg videre med flere sjal, kanskje klemmen

12.01.2012 @ 20:52
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Eva Petronella

Flott sjal, nydelig sølje og utrolig morsom med tomat i januar =)

12.01.2012 @ 23:05
URL: http://petronellas.wordpress.com
Postet av: Tesha

Å, så lekkert det ble! Joda, det er noe med den fotograferinga, det er sikkert og visst. Men venter vi med bilder og blogging? Såklart ikke!

Det var ei fin sølje! Jeg har ei litt lignende, også håndlaget og veldig gammel.

13.01.2012 @ 16:47
URL: http://tesha.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits