Spiderman har ingen lue

Klumpen ELSKER Spiderman. Det er han visst ikke alene om. Han har en Spiderman-lue som jeg strikket for flere år siden, og den er fortsatt like populær. Så da han fikk invitasjon til bursdagsbesøk til en venn fra barnehagen tenkte jeg at her hadde jeg muligheten til en innertier.

 

Denne luen er månedens mønster i Øverst og nederst-alongenUformelt. Og rutenettet var jo perfekt som "spindelvev" fant jeg ut. http://www.ravelry.com/patterns/library/garfunkel-hat

 

  

 

Luen ble strikket, men jeg syntes den ble litt stor da. Og den unge mannen fikk totalt hetta da han oppdaget at jeg hadde tatt HANS strykemerke. Vi har kjøpt flere slike pakker på H&M, og de fleste merkene er alt i bruk for å dekke over diverse hull i buksene hans. Jeg viste ham at han hadde akkurat likt merke på den svarte fløyelsbuksen.

 

Men nei. ALLE merkene var hans, og INGEN andre skulle få noen av dem. Siden det hadde vært litt flaut med en gjest som tok gaven med hjem igjen gav jeg opp prosjektet. Dessuten forsvant Spiderman på mystisk vis, og Klumpen gikk rundt med en triumferende mne. Mamma kom ALDRI til å gjette hvor han hadde gjemt ham, så det så. Hah.

 

 

 

 

 

Nuvel. Jeg satte dusk i luen og arkiverte den på loftet. Men jeg hadde ikke helt gitt opp planen om edderkoppmann-lue.  Så da ble denne til:

 

 

 

 

Garnet er diverse rester i superwash strikket på pinne # 3.5. Og merket hadde vi to av, så da fikk jeg bruke det ene. Det er først strøket fast og så sydd langs kanten. Det begynte å løsne mens jeg sydde, så det hadde nok ikke holdt lenge uten en runde med nål og tråd.

 

 

 

 

Jeg improviserte på fellingen, syntes det funket greit. Men bildene ble fæle, knipset i full fart før jeg skulle pakke inn. Jaja.

 

Holder på med flere nye prosjekter, så det dukker nok snart opp mer. Hvis pc-en holder da, den blir mer og mer sær. Den er vel egentlig på overtid i forhold til både alder og bruk, så det er kanskje ikke så rart.

 

Her finner du Klumpens lue som er insporert av et vottemønster: http://mimounashobby.sprayblogg.no/1220559468_spiderman.html 

Jeg "lånte" nettmønsteret og bearbeidet det litt.

 

Vel, vel. Ha en fin mandag og en god ny uke.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Tesha

Morsom liten historie, og kjempeflott resultat!!!

23.01.2012 @ 18:01
URL: http://tesha.wordpress.com
Postet av: G-Anette

Kjempeflott lue! Den MÅ bli en suksess :-)

Og herlig historie, hihi..

Klem

23.01.2012 @ 19:53
URL: http://g-anette.blogspot.com
Postet av: Lisbeth

Begge luene er kjempefine, men den nederste falt jeg totalt for! Helt rett farger og et kjempestilig merke!

Postet av: Greta

Godt att du fikk til ei lue til slutt. Dei kan vere ganske så bestemt desse ungene :0). Ikkje alltid ein skal stå på sitt heller. Den vart knallfin den nye lua også. gleder emg til å sjå alle dine nye produkter. klemmen

23.01.2012 @ 21:12
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: KatrineH

råtøffe. Disse hadde sønnen min vært misunnelige på!

24.01.2012 @ 01:19
URL: http://katrineh.com/
Postet av: Iziko

Digger den blå og røde varianten, sønnen min hadde nok og likt den ja:)

26.01.2012 @ 19:09
URL: http://www.iziko.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits