Småskjell

Little Shells er et av de mønstrene jeg stadig vender tilbake til. Det blir bra i alle slags garnkvaliteter og tykkelser synes jeg. Og så er det morsomt å strikke også.

 

Dette sjalet flyttet til Høyanger før jul:

 

 

 

 

Det er strikket i DUO Merino på pinne # 5. 167 masker før mønsterborden. Fargen er egentlig dyp rød og bittelitt melert, den ble for blass på bildet.

 

 
 

 

Og dette fikk mammaen til Klumpens bestevenn. Garnet er siste rest av det grå fra Matilda og Mousseux. Veldig drøyt garn, men her måtte jeg spe på med litt sort også. Det ble i grunnen fint med striper. Jeg heklet en kant øverst for å skjule fargeskiftene.

 

 

Himmelen var helt grå denne dagen, skulle nesten tro at det var et svart/hvitt -bilde. Men du kan kanskje se at det er røde marihøner på klesklypene sjalet er festet med? Har ikke redigert dette, jeg la ikke merke til det nesten totale fraværet av farger før etterpå.

 

 

Flere sjal underveis, hihi. *dilla*


Kommentarer:
Postet av: Janicke

Flotte sjal! ;-) Snodig at man får sånne mønster man kommer tilbake til igjen og igjen. Har det sånn med Flower Basket, vet ikke hvor mange jeg har strikka ;-)

24.01.2012 @ 17:56
URL: http://maskesprell.blogspot.com
Postet av: BeritS

Fint sjal og fint mønster!

Nå har jeg funnet frem garn og skal prøve meg på dette for aller første gang. Det skal få bli med som feriestrikk til varmere strøk. Og blir det ikke strikking, får jeg heller fullføre når jeg kommer hjem igjen. :)

25.01.2012 @ 01:13
URL: http://blogg.hobbyboden.com/Heklejenta/
Postet av: Greta

Syntest att det var noe kjekt med det øverste sjalet ja. Har brukt det masse. Veldig fint mønster og herlig farge. Perfekt til meg.

veldig fin sjalet nederst også. Og det i innlegget over. du er megaflink. Masse som er ferdig skjønner eg. gleder meg til du får lagt ut meir. Stor klem

25.01.2012 @ 17:05
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits