Chess Play

Månedens luer i luealongen på HobbyBoden er gode, gamle Gehry + Chess Play av Po Lena. http://www.ravelry.com/patterns/library/chess-play 

 

Det blir kanskje en Gehry eller to etterhvert også, men jeg startet med det andre mønsteret siden jeg ikke hadde strikket det før.

 

 

 

Jeg brukte Punto fra Schachenmayr, kjøpt på opphørssalget til Knapphuset. 50% bomull og 50% akryl, 90 meter/50 gram. Det var omtrent det eneste de hadde igjen den andre gangen jeg var innom, og det kostet ikke mange kronene per nøste. Garnet var godt å ta i og hadde fine farger, så da endte det i kurven min sammen med en god dose knapper. Nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte mer. Det var godt å strikke med, perfekt til vår- og høstluer.

 

Jaja, jeg har vel nok av annet garn, trur eg. *kremt*

 

Den første luen ble i barnestørrelse. Jeg brukte pinne # 3.5 til bråtet og # 4 til selve luen. Og så laget jeg fellingen ensfarget, syntes det ble mindre rotete.

 

 

 

Den første luen fikk raskt selskap av en litt større. Fulgte mønsteret på begge, men denne gangen brukte jeg pinne # 4 og 4.5. Den passer til meg. 8 repetisjoner av mønsteret på den lille luen og 9 på den store.

 

 

 

Barneluen fikk dusk, det droppet jeg på voksenluen.

 

Fargene er mørk, varm "kokesjokolade" og flerfarget i sarte rosa- lilla- og beigenyanser. Synes det ble veldig pent i kombinasjon. Men jeg har lyst til å strikke en i sort og hvitt også. Da blir det nok ullgarn.

 

Her snør det tett i dag, men siden det er plussgrader går det fort over til sørpe. Det er planleggingsdag i barnehagen, så jeg og Klumpen har vært på biblioteket etter nye forsyninger. Nå går det i kakao og tegnefilm, strikketøy og LEGO her. Greit med en slik kosedag, selv om luringen av en eller annen grunn våkner ekstra tidlig når vi har fri. *gjesp*

 

 

Fin fredag.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Greta

Hei hei. Flotte luer. du produserer masse no. To luer på null tid. Kjekt med kosedager. Her har eg ein veldig rolig dag. Har vel hatt noen veldig rolige dager. Går fra spisebordet til strikkestolen og av og til ein liten tur på kjøkkenet. Hihi.

Ha ein flott fredagskveld og resten av helgen nogså om vi ikkje ahr meir kontakt innen den er over

03.02.2012 @ 18:23
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Merete

Finfine! Ser for meg at det hadde vært et fint mønster til hals også.

Postet av: karna

Fine luer, og det trengs her østpå nå med minus 20 i daglig. God helg ,-)

03.02.2012 @ 20:15
URL: http://hobbyhule.blogspot.com
Postet av: Nina

Du verden så masse flotte sjal du har strikket i det siste!!! Og tøffe luer!

Riktig god helg!

03.02.2012 @ 20:44
URL: http://www.fiberandart.no/blog
Postet av:

Finfin hobbyblogg du har!

Jeg har trålet nettet etter oppskriften på ditt mimounasjal eller hullsjal. Det ser så kjekt ut å strikke! Men jeg finner ingen oppskrift.. Hvor finnes det? Det er jo så mange som har strikket det. Kjøper den gjerne hvis den finnes i salg. :-)

03.02.2012 @ 23:20
Postet av: mimouna

Hei.

Hullsjalet kommer fra det danske bladet "Hendes verden". Mener de selger oppskriften. De har i alle fall en egen hjemmeside.

Min versjon og den i oppskriften ser nokså ulike ut, for egentlig skal det strikkes i tynt mohairgar på pinne # 15. Jeg brukte tynnere pinner og tykkere garn.

04.02.2012 @ 10:11
Postet av: Sylke

Så fint mønster! Hyggelig at du blir med på min giveaway - det hender jo at en har flaks flere ganger ;)

04.02.2012 @ 15:45
URL: http://lysstreif.blogspot.com/
Postet av: Bodil

Flotte huer med artig mønster. Nydelege sjal du har strikka og :) God helg :)

04.02.2012 @ 17:38
URL: http://handarbeidsglede.blogspot.com/
Postet av: gyldenkron

Så flotte luer. Fint mønster.

04.02.2012 @ 19:13
URL: http://gyldenkron.blogspot.com
Postet av: Blåfugl

Har også med stor glede prøvd diverse garn fra Schachenmayr og til og med akrylgarnet deres er mykt og godt både å strikke med og ferdig.

Flott lue.

04.02.2012 @ 23:16
Postet av: Elisabeth

Fint luemønster dette også ;) Du er nesten for effektiv, jeg sitter fortsatt og plundrer med Camomille, synes aldri det blir stort nok. Ha en fortsatt fin helg!

05.02.2012 @ 00:08
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Tesha

Det var et flott mønster til lue, det har noe klassisk over seg. Garnet ser godt ut, og fargene var nydelige sammen!

05.02.2012 @ 11:13
URL: http://tesha.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits