Back in business

Jada. Fortsatt NY-norsk. *fnis*

 

Men her er jeg altså igjen. Det ble en liten ufrivillg bloggpause. Først ble Klumpen syk, og så fulgte resten av husstanden etter i tur og orden. Lett mix av forkjølelse m/hoste og omgangssyke. Skal spare dere for detaljer. Selv gikk jeg ned for telling i helgen, og energien er fortsatt ikke helt på topp. Men jeg blogger, altså er jeg. *dyp*

 

Strikke kan jeg visst gjøre uansett. Men dette ble altså produsert FØR bassilluskene kom i hus. Det ble bare aldri lyst nok til å ta bilder. Så til slutt knipset jeg ivei under lysstoffrørene på kjøkkenet. Bedre enn ingenting.

  

 

 

Nye votter, ny frukt. :o)

 

Og disse mister han ikke, for de ligger innerst i skapet. Noen påstår nemlig at jeg blir så SUR når han mister ting at han ikke tør bruke dem.

 

Hva, jeg er da ikke sur? Bare bittelitt kanskje. Når NOEN mister de nye vottene etter to dager og ikke gidder å lete. *grrrr*

 

 

 

OK. Jeg BLE sur. Men nok om det. Samme mønster og garn, men disse ble blå og ikke grå-svarte. Og så strikket jeg 3 omganger mellom økingene på tommelkilen. Er fortsatt ikke overbegeistret, neste gang øker jeg nok en ekstra gang i tillegg, for tomlene er litt smale.

 

   

Han spurte ikke engang om hvorfor han måtte holde på en appelsin. Det er visst bare mamma som lurer på slikt. Kloke menn har lært seg at det lureste er å holde munn og gjøre som man blir bedt om, da blir man fortest ferdig, hihi.

 

 

Og så var det den siste Chess Play-luen min. Strikker i Safir på pinne # 3.5 og 4. 112 masker på bråtet, 120 på selve luen. Den ble nokså stor, herrestørrelse vil jeg tro.

 

 

 

Svart og hvitt er jo stilrent og pent da, men jeg tror faktisk jeg likte de to forrige bedre likevel. Uansett, nå vandrer jeg videre til et nytt mønster.

 

 

 

Ensfarget felling her også. Og så lurer jeg på om jeg skal lage en dusk. Vi får se.

 

 

Ellers går dagene med til HUVennlige kreasjoner. Uvenngarnet mitt er snart strikket opp, og jeg må stadig innom Uformelt for å se om det skjer noe nytt i tråden der: http://www.uformelt.net/bakhagen/showthread.php?t=12213&highlight=uvenn  Nå har de fleste fått garnet sitt. Ikke titt innom like før leggetid hvis du er av den sarte sorten, her er det mye RART garn. Og en god del helt OK saker også da. En manns søppel er en annen manns skatt heter det vel.

 

Oppdatering følger snart, må bare få tatt noen OK bilder av alle kreasjonene.

 

Ha en fin tirsdagskveld, og så er jeg plutselig tlbake.  :o)


Kommentarer:
Postet av: elin

Kjempe flotte votter og lue :o)

22.02.2012 @ 01:41
URL: http://elinshobbyrom.blogspot.com/
Postet av: Greta

:D. Eg har aldri sett deg sur. Men eg kan nok tenke meg att du er litt lik meg der. (tenk eg tror vi er lik i noe hehe). Både min barndomsvennine, og min kjære mann har sagt at. Eg vert sjelden sur, men viss eg først vert sur, så er det ingen som er så sur som meg . Huff.

Bra att han er godt dresert, så han ikkje stiller spørsmål med oppdraget med å holde på appelsinen. Han mister nok ikkje desse og dei vert nok brukt .

Fin lue. Passer godt til Islender genseren vil eg tro. Ha ein flott dag og gleder emg til å sjå alt som er ferdig

22.02.2012 @ 07:50
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: KatrineH

Sånn er det dessverre. Noen ganger må familielivet komme før strikkinga :D

Votter kan man aldri få nok av. Det er forbruksvare her i huset. Flott lue!

23.02.2012 @ 01:18
URL: http://katrineh.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits