Himmelsk mohair

 

Sjalet 198 Yards of Heaven har jeg strikket to ganger før. Og jeg husker at jeg slet litt, det var et eller annet tull med oppskriften. Forrige utgave endte opp som 300 Yards of Purgatory, ikke så bra...

http://mimounashobby.sprayblogg.no/1283942633_300_yards_of_purgator.html

 

Men mønsteret er fint, og det siste nøstet med Mohair Lux hadde akkurat riktig antall løpemeter. Så da tok jeg sjansen likevel. Brukte pinne # 6.

 

 

 

Dette gikk jo som en drøm - mønsteret var revidert siden sist og alle feil og uklarheter var borte-vekk. Så sjalet ble ferdig kjapt og greit. Jeg fikk ca halvannen meter for lite garn til avfellingen, men heldigvis hadde jeg en liten rest igjen fra forrige sjal. Og da gjensto det bare å skylle det opp og blokke det.

 

 

 

 

Det svuppet litt tilbake da jeg fjernet nålene, ikke noe godt blokke-garn dette her. Men det holder nå fasongen sånn noenlunde. Og jeg kjenner at jeg ikke er helt ferdig med dette mønsteret. Det er lettstrikket og veldig pent, og i et litt bedre garn kan det bli nydelig. Fant et par skikkelig lekre eksemplarer på Ravelry.

 

  

Garnet er strikket opp, men vi er invadert av aggressive, rødhårete hybelkaniner for tiden. De er bortimot umulige å utrydde, de gjemmer seg og spretter fram igjen straks jeg tror jeg har fått has på alle. Og de er visst utsyrt med mothaker også, for de henger seg fast overalt. Finner røde hår i maten og i teen min, usj.

 

Det verste er den overhengende faren for at resten av familien oppdager det som Klumpen for lengst har funnet ut:

 

- Kaninene har samme farge som GARNET DITT mamma.

 

Det er nemlig et stadig tilbakevendende tema at vi har så mange lodotter som fyker rundt her, mens mamma i underetasjen nesten er forskånet for slike uvesen. Jeg holder klokelig munn og støvsuger når ingen andre er hjemme.


 

 


Kommentarer:
Postet av: Solveig

Veldig søtt sjal. Høres mistenkelig ut med de røde hybelkaninene, har sjelden sett dem i andre farger enn grått. Men så strikkes det ikke særlig ofte i mohairgarn heller her i huset.

22.02.2012 @ 23:12
URL: http://www.solhag.blogspot.com
Postet av: Greta

Nydelig sjal atter ein gang. Sittert lurt å bruke eit garn med litt spenst i når det skal blokkes, eller? da holder seg. Er ikkje så inne på den der blokkinga eg. gjør det aldri. Eg damper tinga og ferdig med det.

synd med dei der lodottene som ahr invadert heimen din. Kan da umulig vere garnet. hehe.

Ha ein super dag

23.02.2012 @ 09:25
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: karna

Nydelige sjal begge to, jeg er jo litt rosasvak i tilbehøret ,-) Artig kommentar fra jr ang kaninene.

23.02.2012 @ 10:14
URL: http://www.hobbyhule.blogspot.com
Postet av: Blåfugl

Nå får du ta imot litt sjale-sorg. Dette minnet meg nemlig på at jeg har et nesten ferdig Heavenly sjal (UFO ca 1 år gammel).

23.02.2012 @ 22:00
Postet av: skb

Flott sjal. Eg har lenge tenkt på dette mønsteret, trur eg snart må hive meg over det ( speiselt viss det no er korrigert ).

God helg.

25.02.2012 @ 08:24

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits