AU - farlig skuddårs-blokking

Jeg bruker pæreformede ballonger når jeg blokker luer. Dagens ballongoppblåsning gikk imidlertid ikke helt etter planen. PANG sa det etter to sekunder, og så smalt hele greien i ansiktet på meg. Rakk ikke å blåse den opp til barnehode-størrelse en gang. Så her sitter jeg med et stort rødt merke som svir på kinnet. Og vibrerende trommehinner.

Regner med at det var noe galt med ballongen. Hadde jeg bodd i USA hadde jeg vel holdt på med å ta bilder for å saksøke produsenten nå, hehe. Men ballongrestene endte i bosset, luen ligger til tørk med en ny ballong inni og jeg sitter med kald klut på kinnet.

Hvem sa at strikking ikke er en høyrisikosport?
 
 
 
Luen er forøvrig en ny Gehry. http://www.ravelry.com/patterns/library/gehry 
 
 
 
 
 
 
To par Klumpen-votter fikk bade i samme MILO-vann som luen. De ble skylt, vasket, skylt igjen og sentrifugert. Likevel drysser det stadig sand av dem, sukk.
 
 
Gehry er mitt siste februar-bidrag i luealongen på HobbyBoden. Jeg brukte pinne # 6 og 7, og fulgte mønsteret uten endringer. Garnet er rester, to smånøster rødt som ikke hadde nøyaktig samme nyanse. Men de var like nok til at jeg tok sjansen sammen med to tråder av lacegarnet etter Tornved. Det tynne garnet vridde seg veldig, men jeg satset på at det gikk bedre å bruke begge trådendene samtidig. Det funket greit det, men det var et strev å strikke med tråder som hadde så mye tvinn i seg. De surret seg fast i både seg selv og hverandre hele tiden.
  
 
 

 
 
Jeg strikket altså med 3 tråder, to tråder lace + en tråd ensfarget rødt i sportsgarntykkelse. Og til slutt heklet jeg en liten kant av de sise røde restene. Litt synd å bruke lacegarn til dette, men jeg har ikke lyst på flere vridde og vindskeive sjal. Resultatet se jo nesten ut som raggegarn, hihi. Ikke noen katastrofe når Mor Aase uansett er en av favorittene.
 
 
 
Da er vi midt i uken alt, det hjalp visst ikke å få en dag eksta. Men ha en fin skuddårsdag uansett.  :o)

Kommentarer:
Postet av: Liv-Toril

Ja, du har virkelig markert SKUDDårsdagen, he he. Alltid moro å se hva du holder på med. Du er ikke bare morsom, men veldig flink også.

29.02.2012 @ 12:21
URL: http://blogg.liv-toril.no
Postet av: Greta

Trenger vel ikkje å skyte opp salutt i ansiktet, fordi om det er skuddårsdag vel hihi?.

Flott lue. Du får til å mye flott av restegarnet. Ha ei fortsatt fin uke klem

29.02.2012 @ 13:48
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: asterix

Ja, du holder pinnene i gang ser jeg. Flotte saker. I dag skulle jeg legge inn et bilde på skryteveggen, men neida det klarte jo ikke jeg. Ha en god dag, med hilsen fra Torunn.

29.02.2012 @ 13:56
Postet av: Charlotte

Hahahah.. Uff... Sånn smekk er vondt, det prøvde jeg en gang da jeg var liten... Fin lue i allefall! Den blir vel husket den nå tenker jeg :)

Postet av: Silje

Sånne smell er skikkelig ekkelt.

Luen var kjempe din da!

29.02.2012 @ 16:03
URL: http://www.snilje-sin.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Ballonger er nok alt for farlig til blokking i USA, de trer nok den våte luen på et passende hode heller :) Godt at det gikk bra med deg da....

29.02.2012 @ 16:49
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Solfrid

He-he, skikkelig skudd-årsdag, altså.

Luen er kjempefin, og jeg falt pladask for de sinte vottene.

29.02.2012 @ 17:50
URL: http://www.solfrids.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits