Vår i luften

 

 

Jeg fikk visst ønsket mitt oppfylt, for endelig stoppet det evinnelige regnet. I dag er det mildt og solen skinner. Store tuer med snøklokker har sprunget ut under det gamle plommetreet. Og krokusen popper opp overalt.

 

De store "plommene" er marsvottene i VÅTT 2012 på Uformelt: http://www.uformelt.net/bakhagen/showthread.php?t=12729 

 

  

Vottene heter Juks og er designet av Elisabeth Augusta. Du finner oppskriften her: http://maskesting.wordpress.com/2012/02/29/juks/ 

 

Navnet skyldes at det ser ut som votter med pulsvarmere utenpå. Men det er det ikke, her har vi rett og slett jukset. *fnis*

 

 

Pinne # 4 og masse smårester. Tror jeg lette fram 5 ulike bittemå nøster i lysegrått, så det ble en skikkelig tråd-fest til slutt.

 

Jeg fulgte oppskriften bortsett fra at jeg fikk for lite lilla, så de er en stripe for korte. Hvis jeg strikker flere kommer jeg til å øke en gang ekstra til tomlene siden de ble trange. Ellers var dette et kjapt og morsomt prosjekt.

 

 

 

 

Og så et bilde laget av en kunstner som overgår alle oss andre: naturen. På jakt etter et passende sted å ta bilder gikk jeg forbi trillebåren. Brosteinen ble lagt oppi i høst en gang da det blåste som verst. Siden har det blitt fylt opp med visne blader og vann. Og muligens har vinden noe med det fine mønsteret på den tynne ishinnen? Måtte bare ta bilde.

 

Da ønsker jeg alle en fin fredag.  :o) 


Kommentarer:
Postet av: ems:-)

Vår hos dere ja ser jeg, hos oss er det fullstendig full vinter. Ha ei god helg allikevel:-)

02.03.2012 @ 21:02
URL: http://strikkespinn.wordpress.com
Postet av: Elisabeth

Nydelige votter ble det! Skjønne restegarnsfarger du har funnet. Mulig jeg må få et par på pinnene fort, dette så morsomt ut :)

02.03.2012 @ 21:11
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Greta

desse syns eg var tøffe. Veldig morsomme. Man kan liksom lage dem både stilig og rampete. Og det sjalet i innlegget undet var jo berre lekkert da. Du er ein emster på det aller emste vennen. Du er god til alt....klem

02.03.2012 @ 21:50
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

Ikke verst med stoore plommer i mars.

Likte fargene på vottene.

Naturens kunstverk kan ingen overgå.

03.03.2012 @ 07:33

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits