Block around the clock - eh - corner

Jeg har jo alt fortalt om mitt noe anstrengte forhold til DROPS Lace. Jeg valgte å strikke et skjerf av de siste restene etter Kiri, noe som viste seg å bli en liten prøvelse: http://forum.hobbyboden.com/showthread.php?t=76886

 

Wisp II ble behørig presentert på slutten av forrige innleggMen prøvelsene var fortsatt ikke forbi.  For hvordan blokker man et skjerf på nærmere 2.5 meter i en vanlig seng? Jeg kunne selvsagt prøvd å ta det på diagonalen,  men det hadde blitt mye styr og måling for å få rette sider da.

 

Til slutt fikk jeg en MYE bedre idè:

 

 

 

 

Lykken er en rammemadrass med trukket RAMME. Akkurat passe bred og avrundet i hjørnene. Så var det bare å flytte unna alt som kunne flyttes. Det var likevel rimelig trangt å komme til, vi har ikke verdens største soverom. Jeg hadde hybelkaniner på ryggen da jeg var ferdig.

 

Underlaget var en utfordring. Nederst var det tre, slik at alle knappenålene bøyde seg. Og noen steder var det ingenting bak stoffet. Så blokkingen ble ikke 100% perfekt. Jaja, det synes ikke så godt i bruk. Og det kan jo blokkes om igjen ved en senere anledning. Jeg brukte bomullstråd i sidene her også.

 

 

 

 

Så var neste utfordring å ta bilder. Kameraet mitt er avgått, så jeg måtte låne Gullklumpen sitt. Hun er sånn passe imponert over mine evner som stylist/fotograf, så hun fant ut at det ville bli mye bedre hvis HUN overtok.

 

Etter flere dager med klaging over dårlig tid, været, lyset, bakgrunnen og skjerfet som hadde rar farge/var håpløst å style fint ble det mor sjølv som måtte trå til likevel. Men det var faktisk ikke noen enkel oppgave. Tåkegrått skjerf på en tåkegrå dag med tåkegrått lys liksom.

 

Første forsøk i vinduet viser i alle fall noen nabohus. Innhyllet i tåke. You get it.

 

 

 

 

- Hey, ka gjør du på rommet mitt??? Kom deg UT.

 

Jammen det var så grei farge på veggene her inne...

 

 

 

 

Male rekkverket? Det er jo RUSTikt, hehe...

 

Men skjerfet ble mye finere utendørs da. Og det er supermykt og nesten vektløst. En pause fra duskregnet og et vennlig lite vindpust gav dagens eneste brukbare bilde. *lykke*

 

Dette skjerfet måtte vente så lenge at nestemann alt er ferdigstrikket og ligger til blokking. Så block around the clock er kanskje ikke så langt fra sannheten likevel.

 

 

Fin fredag.  :o)Kommentarer:
Postet av: Greta

Stiligt. Du finner løsninger på det meste. Sikkert herlig skjerf å bruke også. Du må kjøpe deg både nytt kamerra og ny laptopp du da. håper du får solgt mye strikk da :D

16.03.2012 @ 18:09
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

Sjerfet er nydelig og jeg kommer nok til å strikke et sånt - en dag............

16.03.2012 @ 18:29
Postet av: Merete

Tihihi! Knallide å blogge RUNDT madrassen!

Postet av: Tesha

Man lærer - og man ler... Men helledussen så nydelig det ferdige produktet ble!!!

17.03.2012 @ 21:18
URL: http://tesha.wordpress.com
Postet av: Monai

Det var en smart løsning for å blokke skjerfet.Du skriver og forteller om det så "levende".Å skjerfet det ble veldig lekkert.

18.03.2012 @ 20:27
URL: http://www.monai.net/blog
Postet av: ems:-)

Block ja, -hehe, -jeg leste black og har nå lett meg gal etter noe svart i dette innlegget

(-kanskje jeg skal lage et innlegg med black around the clock- hahah...)

19.03.2012 @ 09:07
URL: http://strikkespinn.wordpress.com
Postet av: Felisi

Herlig! Fantastisk smart blokking, og skjerfet ble nydelig. Og du produserer raskere enn jeg rekker å følge med, det er stadig masse nytt her jo.

20.03.2012 @ 00:03
URL: http://www.felisistrikker.blogs.no
Postet av: skb

Ein vakker dag skal eg strikke eit slikt skjerf og... men enn så lenge får eg nyte synet av skjerfet ditt. Det ser superdelikat ut, og er heilt sikkert som å ha ei sky rundt halsen :)

22.03.2012 @ 06:19

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits