Howdy cowboy


Bilde lånt herfra: http://www.zazzle.com/howdy_cowboy_stick_figure_card-137512387097809189

 

 

Bandana Cowl har vært i Ravelry-køen min en stund nå: http://www.ravelry.com/patterns/library/bandana-cowl

 

Jeg ser at dette er et plagg som lett ruller/bretter seg i feil garn, så jeg har lurt litt på hva jeg skulle bruke. Til slutt falt valget på Trofè fra Idena. Et gammelt garn som har gått ut av produksjon, men jeg har fortsatt noen nøster på lur. Garnet ser nemlig fint ut, men det er vanskelig å strikke med. Veldig rar konsistens på det, og så er det ujevnt og luggete. Overflaten på det ferdige plagget ser lett tovet ut, og det er uelastsk og litt sigete.

  

Jeg brukte pinne # 5, likevel ble resultatet omtrent like stort som originalen. Det skyldes nok i stor grad garnet. Halsen ble myk og god, og jeg brukte ikke mer enn ca 35 gram. Da fulgte jeg oppskriften til punkt og prikke, med 3 omganger mellom hver felling.

 

Den så snodig ut på meg, alt for vid og slaskete øverst. Så jeg var i ferd med å arkivere den blant mindre vellykkete prosjekter. Men så har jeg en verre halvdel med vond skulder og nakke...

 

Hånd i hanske. Den passet perfekt til en mann med kort og bred hals/nakke + skjegg. Faktisk var det en så vellykket match at han sporenstreks bestilte flere. MYE bedre enn skjerf mente han. Men å ta noe bilde og legge det ut på nettet kunne jeg bare glemme. Sukk.

 

Noen ganger er Klumpen veldig smart. Han kom nemlig med cowboyhatten sin. Og med bittelitt ovetalelse/tvang fikk jeg bildene mine.  

 

 

 

 

Vel, bilder og bilder. Det var kveld og de fleste ble ubrukelige. Og nå er både mann og hals borte-vekk.  Forhåpentligvis dukker de opp igjen ettehvert da, hihi.

 

Klumpen vil også ha en, helt lik pappa sin. Vi får se om jeg ikke klarer å trylle fram en litt mindre utgave.

 

I dag er det gråvær og øs-pøs igjen. Vi glemmer jammen fort - jeg lurte på hva den rare trommelyden var da jeg våknet i morges, hehe... Men da får jeg vel bruke dagen til noe nyttig innomhus da.

 

Ha en flott onsdag.  :o)


Kommentarer:
Postet av: Greta

Det er samme ver hos deg også ja. Triste greier, men vi overlever vel hehe. Flott hals til din kjære. Lurt av klumpen å komme med hatten hihi. syns du begynner å få bra dresur på han no. Klart Klumpen vil ha slik pappa har. Såg ikkje dum ut de der. hm. ha ein fin innedag

28.03.2012 @ 11:58
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits