Ja, hva skal man si?

Starten på påskeferien ble ikke helt som forventet. Kaninene kom nemlig tilbake lenge før jeg hadde fått tid til å savne dem. Og nå har den stolte mor gått til sengs med migrene. Ikke så rart kanskje.

 

 

 

 

Den minste er i grunnen den verste. Heldigvis så ikke Klumpen dette, da hadde det blitt panikk i leiren. Tror du ikke frekkassen stakk av i den nye LEGO-sportsbilen hans. Jeg måtte innkalle troppene for å få stoppet ham.

 

 

 

 

Heldigvis, puh... WALL-E tok grep på situasjonen.

 

 


 

 

Men det var visst slett ikke over. Det er TO av dem. Iiiiik....

 

 

 

Neineineinei... STOPP!!!

 

 

 

 

Det går visst ikke så bra dette her. Heldigvis hadde Spiderman hjelm på seg, men han slo seg stygt i ryggen. Snakker om superhelt, hmpf. Klarer ikke å hamle opp med et par kaninunger en gang. Her må nok mor sjøl brette opp ermene.

 

Nå gleder jeg meg til neste gang jeg kan poste et fredelig strikke-innlegg altså. Og i mellomtiden: Nyt ferien, men STYR UNNA KANINER.

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: lise

Stakkars deg, men vi andre kan jo glede oss til mer dramatikk i påsken!

03.04.2012 @ 13:54
URL: http://lises.net/blogg
Postet av: Greta

du er ikkje sann altså. Herlighet for eit herlig innlegg. å flink Klumpen er til å bygge lego da. ein mester som har bygd alle dei flotte tinga der. blir vel litt legobygging her og i påska. Men tror ikkje det vert så avanserte ting nei :0). Kos deg med eller uten kaninunger. (kan å leke du og ja)

03.04.2012 @ 15:49
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

LOOOOL Er glad de eneste kaninene jeg "omgås" er hybelkaniner, - men de kan til gjengjeld bli store og mange *grøss*

03.04.2012 @ 22:04

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits