Luer i lange baner

Jeg er glad i å strikke luer, og det blir fort en pen liten haug når jeg setter i gang. Alle disse kommer fra luealongen inne på Hobbyboden. Jaques Costeau Hat er fra mars, har bare ikke blogget den før. Lauren Hat og Turn a Square er april-luer.

 

 

 

Ca 1 1/2 nøste Vestlandsgarn gikk med til denne versjonen. Og jeg felte tettere helt på toppen for ikke å få en tutt. Spiderman var den eneste som ville stille som modell.  :o)

 

  

http://www.ravelry.com/patterns/library/jacques-cousteau-hat

 

 

Så var det Lauren Hat. http://www.ravelry.com/patterns/library/lauren-hat-2

 

 

 

Jeg brukte halvannnet nøste Merino Extra Fine og pinne #4. Strikket 40 repetisjoner av flettemønsteret og plukket opp 120 masker til toppen. Da ble luen litt posete. Nydelig farge til mamma, me fasongen ble helt feil til henne. Hun har relativt flatt bakhode, så da ser slike luer litt snodige ut. Jaja, hun har visst rikelig med hodeplagg fra før, så denne ender i kassen på loftet.

 

 

 

Her fikk jeg ryddet opp i restegarnet mitt av ren ull type 100 meter/50 gram. Brukte opptil 10 smånøster per lue og spit felted der det gikk.  Dvs jeg hadde ikke så lyst på hårball i magen, så jeg fant meg et glass vann til å tove med, hihi. Flusset opp trådendene, dyppet dem i glasset og rullet dem hardt mellom håndflatene. Sitter som et skudd det. :o)

 

 

 

5 luer så langt, flere under produksjon. Dette mønsteret er vanedannende. Finner stadig nye fargekombinasjoner jeg bare MÅ prøve.

 

Nå skinner solen her, deilig. Fin fredag.  :o)
Kommentarer:
Postet av: Petrine

Hei :) No er det ei stund sidan eg har vore innom deg, og du verden kor masse fint du har laga !!!! At du kan lage luer, det veit eg og du er jammen flink til anna også. Fine skjerf og sjal, og ein flott tunika !

Den Lauren Hatten var også fin, og den har eg lagra og skal prøve meg på ein dag:)

Håper våren er komen til dokke. Her har vi hatt to flotte dager med litt sol, så pass kvitveisen har titta fram. Og det er skikkelig godt !

Ha ein fortsatt fin dag:)

20.04.2012 @ 13:04
URL: http://gunknitter.blogspot.com/
Postet av: hobbyvenn

Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Tror jammen du har motor på de pinnene dine... Mange flotte luer du har strikket. God helg!

20.04.2012 @ 13:43
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: stubbetufsa

Lur ide for restegarnsbruk!

Luene ble tøffe!

20.04.2012 @ 14:58
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: elins strikkeri

Wow for ein produksjon!! Flotte luer:)

20.04.2012 @ 15:25
URL: http://Elinsstrikkeri.blogspot.com/
Postet av: Blåfugl

*smiler stort* - hmm nå forstår jeg hvorfor det var litt lite blogging en stund. Du sparte opp litt og nå kommer det i haugevis og de har vi stooooor glede av. Ha en fin helg.

20.04.2012 @ 16:23
Postet av: Greta

du får da ikkje gjort noko anna vel enn å strikke hehe. Kjempe flotte produkt alt sammen. Vi snakkes/skrives nok sanrt :0)

20.04.2012 @ 16:41
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Hverdagsgleder

Så flotte luer ! Storproduksjon :-) Så flink du er :-)Ønsker deg ei fin helg :-)

Postet av: Xhantippe

SÅ utrolig mange flotte luer! Er så impontert over alt det fine du strikker.

20.04.2012 @ 20:52
URL: http://www.xhantippe.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits