Smart hals

Klumpen hadde bestilt en Bandana Cowl lik pappaen sin. Men så fant jeg dette mønsteret på Ravelry: http://www.ravelry.com/patterns/library/heartwarmer-4

 

 
 

Så en fin variant i Smart og tenkte at det var et greit garn. Dermed strikket jeg i vei i størrelse 5-6 år. Klumpen er 6 år og veldig lang for alderen, men han er tynn og smalskuldret også. Så jeg satset på at det skulle gå greit.

 

  

 

Halsen ble faktisk litt stor til ham. Og den rullet veldig da den var ferdig, så jeg var litt skeptisk. Men etter litt hardhendt damping + strategisk plassering av et strykemerke ble den raskt en ny favoritt. Han vil helst ha den på seg i sengen...

 

  

 

Jeg hadde hatt nok med ett nøste til den største størrelsen, men jeg ville ha litt bredere kant nede. Så da lånte jeg noen meter fra et nytt nøste.

 

Hvis jeg strikker flere vil jeg prøve å ha vrangbord øverst slik at den blir tettere rundt halsen. Ellers var det et supert mønster, godt forklart og greit å strikke. Og passformen blir veldig bra.

 

 

 

 

Tøffingen.  :o)

 

 

Må bare vise en annen hals også:

 

  

 

Denne strikket jeg til Frøken Dings da hun gikk i 5. klasse tror jeg. I 2004/2005, fant den ikke igjen på bloggen en gang. Mønster fra Garnstudio og deilig pelsgarn til pynt. Faktisk gikk resten av det med i siste HUV-runde, hihi.

 

Frøkna hadde vondt i halsen, og da ble denne gravd fram igjen fra dypet av klesskapet. Meget kledelig må jeg få si, kanskje spesielt til Katten uten støvlene.

 

 

Ny uke igjen. Ha en fin mandag.  :o)

 

 


Kommentarer:
Postet av: Sylke

Slike halser er alltid praktiske! Det blir nok litt bedre med vrangbord, enig med deg :) Den siste du viste ble jo nesten et skjørt... ;)

23.04.2012 @ 12:30
URL: http://lysstreif.blogspot.com/
Postet av: Greta

Veldig flott den første halsen den til klumpen. Den andre er vel grei å ha på i heimen, men ikkjea akkurat på skoeln før frøkena hihi. Men den gjør apsolutt nytten sin når halsen er vond. ha ein flott dag skjønning

23.04.2012 @ 14:03
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Fuglemamma

Fine halser!

23.04.2012 @ 19:50
URL: http://www.fuglemamma.blogspot.com
Postet av: Berit

Den halsen så god ut, kjempefin var den.

Tror jeg skal prøve meg på den en gang, har en haug med gutter å strikke til........

Takk for tipset :)

23.04.2012 @ 20:00
URL: http://barlandobyhand.blogspot.com/
Postet av: Tesha

Tøffe/stilige halser!

23.04.2012 @ 20:13
URL: http://tesha.wordpress.com
Postet av: Elisabeth

Tøff hals, og fin med merke på :)

23.04.2012 @ 20:21
URL: http://www.tostrup.net/blog

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits