Full retrett

Starter med en liten oppsummering:

 

Kiweke & co stakk av med premie-garnet mitt fra HUV. De var raske med å pakke det sammen da jeg kom, og da jeg dagen etter fikk døren midt i fleisen på vei inn på mitt eget soverom tenkte jeg at slaget var tapt. Kunne skimte at de holdt på med noe oransje da jeg kikket inn gjennom nøkkelhullet:

 

  

 

Jeg søkte hjelp og støtte inne på Uformelt, og dermed gikk alt fra vondt til verre. Mistanken om at Kiweke er leder for et internasjonalt kanin-nettverk har holdt meg våken de siste nettene: http://www.uformelt.net/bakhagen/showthread.php?p=316130#post316130

 

I dag bad Kiweke meg om å komme ut på kjøkkenet, og jeg fryktet det verste. Men se hva som ventet meg:

 

  

 

De har strikket et helt sjal til meg, av gulrotfibre og løvetannblomster, farget med safran:

 

  

 

Jeg knakk jo selvsagt fullstendig sammen, og samvittigheten er svartere enn bek. Det blir ekstra forpleining heretter, mannen er sendt på butikken etter en sekk førsteklasses gulrøtter. Jeg har også gått med på å rive opp alle prydplantene i hagen for å så løvetann. Det er det minste jeg kan gjøre for dem.

 

Håper bare at de ALDRI finner ut at jeg har googlet "kaninstuing". Hvordan KUNNE jeg???

 

Jeg slår med dette full retrett og trekker tilbake alle ondsinnede uttalelser jeg måtte ha kommet med angående verdens snilleste, klokeste og mest noble skapninger.

 

 Hulk, hulk...

 

 


Kommentarer:
Postet av: lise

Sannsynligvis har de bedrevet litt ugang, sånn som ektemennene sies å ha gjort om de kommer hjem med blomster.. Men jøss hvor flinke sjalstrikkere!

24.04.2012 @ 15:52
URL: http://lises.net/blogg
Postet av: Greta

Herlighet kor skjønn du er. for ein fantasi og krativitet. sjalt ser veldig lekkert ut hm... Ha ein fin kveld min skjønne venn

24.04.2012 @ 16:24
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: dyveke

Så flinke de har vært, aldeles imponerende!

Men er du sikker på at de ikke planlegger nye grusomheter og bare har gjort dette som en avledningsmanøver? *mistenksom*

24.04.2012 @ 16:45
URL: http://mluni.wordpress.com
Postet av: Blåfugl

Jeg er skeptisk - jeg bare sier det - fargen på sjalet var altfor "gullerot" (for øvrig nydelig farge). Lurer på hva de har i gjære.

24.04.2012 @ 22:41

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits