Flådd hare

Det er av sine egne man skal høre det, ikke sant?

 

Jeg falt for dette mønsteret: http://www.ravelry.com/patterns/library/berries-4  Fant restegarn på loftet og strikket i vei mens Miss Marple løste mordmysterier i prestegården. Det hvite aner jeg ikke hva er, bortsett fra at det er ull. Jeg hadde ca 1/2 nøste, og jeg økte bare til 16 masker siden jeg brukte pinne # 4. Det ble omtrent 6.5 cm bredt og halvannen meter langt. Da var alt garnet oppbrukt. Bærene ble heklet neste morgen av en rest Mimosa fra Dale. Der brukte jeg heklenål # 5.5 siden det var den jeg fant i farten. Det gikk ikke med mange grammene.

 

  

Syntes skjerfet ble fint jeg, og tok det straks i bruk. Så dukket Frøken Dings opp. Hun lurte på hvorfor jeg hadde en flådd hare rundt halsen???

 

 

 

 

 

Neivel da. Men jeg liker fortsatt Miss Marple-skjerfet mitt jeg. Eller hva man nå skal kalle det. Det aller greieste med det er faktisk at det kan strammen så kragen på jakken slutter tett rundt en vond hals. For vi har fått et nytt virus i hus nemlig. Så her hostes og nyses det mens vi knasker halstabletter. Men det går vel snart over får vi tro. Og i dag har det vært nesten sommerlig ute, så nå har jeg såre fingre og løvetannflekker overalt. Må huske hansker neste gang jeg luker ugress. Men det var deilig å kunne være ute uten tykke lag med klær. Tar gjerne noen flere slike dager.  :o)

 

Ha en fin søndagskveld alle sammen!

 

ps: blogg.no har hatt noe tull slik at det har vært problematisk både å skrive innlegg og å legge inn kommentarer. Tror alt er normalt igjen nå heldigvis.

 


 


Kommentarer:
Postet av: Greta

Langtidsvarselet sei fint og sol dei neste 10 dagene, så da skal vi vel kunne nyte solen og ksoe oss litt. Ikkje så gale å måtte holde seg mest mulig iro da. Blir ikkje amnge maratonner på meg i år. men nok om det.

Kjært barn har mange navn. Bruk det du om du liker det. Skjerfet eller den flådde haren hehe. ha ein fin søndagskveld

20.05.2012 @ 18:18
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: stubbetufsa

La dem bare... du skal se at skjerfet ditt blir populært, tenk det over en tynn sommerkjole...

20.05.2012 @ 19:41
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Blåfugl

Gøyalt sjal synes jeg :) og så er jeg glad for at jeg kommer inn til deg igjen :)

20.05.2012 @ 20:57
Postet av: ems:-)

Du frister stadig...

flott maiuke ønskes:-)

21.05.2012 @ 08:50
URL: http://strikkespinn.wordpress.com
Postet av: Nina

Haha! Jeg synes virkelig ikke det ikke ser ut som noen flådd hare!

Tusen takk for koselig kommentar om bunaden, det var jammen en kraftanstrengelse å rekke det :-)

Hilsen Nina

21.05.2012 @ 22:32
URL: http://www.fiberandart.no/blog
Postet av: Elisabeth

Flådd hare ;) Det er god oppfinnsomhet og humor hos dine egne i alle fall..... Du er jo så flink til å utnytte rester, du får bare overhøre slikt :)

22.05.2012 @ 18:14
URL: http://www.tostrup.net/blog

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits