Tomatnytt

Litt variasjon i disse agurknytt-tidene. Man må jo skille seg ut fra mengden.  *fnis*

 

Gulrot-tomaten min endret form til noe som vel mest ligner en reddik. Eller kanskje en nese, hihi. Og den har fått navn også. Hils på Rudolf Tomat:

 

 

 

 

Kledelig rød på nesen.  :o)

 

 

 

 

To som koser seg i solen. Klumpen vokter på dem og sjekker rødfargen hver dag.

 

 

 

 

I dag tror jeg blir D-dagen. De ender nok opp som tilbehør til middagen, eller som en kjapp snacks etter barnehagen. Tomatplanten ser så pjusk ut nå at jeg hadde tenkt å kaste den ut. Men vent litt...

 

 

 

 

Midt i alt det visne oppdaget jeg denne. Så da får vel planten få leve en stund til da. Kanskje den må få litt gjødsel til og med. Lurer på hvilke flere triks den har på lur, det blir vanskelig å toppe både hjerter, gulrøtter og reddiker, hehe. Kanskje det blir en banan neste gang?

Kommentarer:
Postet av: AnnetteK

Hehehe.... Herlig!

Har rakk aldri tomatplantene å slå skikkelige røtter før minstemann ville sjekke de. Det tålte de ikke gitt... Rart det der, med 1,5åringer som bare må "se litt"

04.06.2012 @ 23:56
URL: http://annetteksin.blogspot.com
Postet av: Greta

Hei tomatmor. så spesiell tomatplante. men det vert kanskje det når den bor i ein sånn spesiell familie :0). Den trives i alle fall og tvilholder på livet, det er eit godt tegn. Må vere god e leveforhold i heimen din.

05.06.2012 @ 08:39
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits