Sommer

Dårlig med både sommer og blogging for tiden. Men dagene flyr merkelig nok avgårde uansett. Her kommer i alle fall en liten oppdatering.  :o)

 

Dette er det andre juni-mønsteret i luealongen på Hobbyboden: http://www.purlbee.com/mushroom-hat/

 

 

 

 

Non-stopp-topp fra tidligere. Denne venter fortsatt på ny eier. Dukkeba låner den så lenge.

Jeg brukte tynnere garn og pinner enn det oppskriften sa, så min lue passer et barn. Uten oppbrett går den greit på Klumpen sitt hode, med oppbrett er den litt stor til Dukkeba. Passer kanskje best for en 2-4-åring? Det gikk med akkurat ett nøste Labbetuss på pinne # 4.

 

 

 

 

- Hvor ble solen av tro?

 

Luen er enkel og kjapp å strikke, men det er en liten feil i mønsteret. Det står at man skal gjenta omgang 1-8 seks ganger, men da bli luen alt for lang. Det skal nok stå at det skal være 6 ruter oppover, altså tre repetisjoner av de 8 omgangene. Da ble i alle fall min lue grei i lengden.

 

 

 

 

Vi har en stor gammel hage, men ingen av oss har særlig grønne fingre. Derfor er det nok temmelig overgrodd her, med hageblomster og uress i skjønn forening. De blå irisene er mine favoritter.

 

 

 

 

Og så er det de gammeldagse prestegårdsrosene da. De dufter av barndommens somre.

 

 

 

Fargene er vakrest rett etter en regnskur, før solen bryter fram igjen. *noterer meg fotokunnskap*

 

 

Jeg har flere prosjekter på pinnene, så jeg tar ikke ferie helt med det første.

Men uansett: GOD SOMMER!!!!


 

  

 

  

 

 


Kommentarer:
Postet av: Elisabeth

Nydelig lue i fine farger. Av og til er jo sukkertøyfarger ganske så flotte. Kos deg med de fine blomstene dine, og kos deg med sommeren.

26.06.2012 @ 13:52
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Greta

flott lue. Kjekt med fargerikeluer når vinteren kommer tilbake. Håper det er veldig elnge til. I dag er det ikkje noen fin sommer. Tåke , sur vind og regn. Men det var skikkelig sommer i går. Har altfor mange prosjekter på pinnene eg og. Og så ahr eg lyst å strte på to kjoler. får sjå om eg får ferdig minst ein ting først hehe.

Ha ein fin sommer videre du også

26.06.2012 @ 14:10
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Charlotte

Jeg venter på sommeren jeg også... Har ferie fra uka, men det kjennes liksom så bortkasta å ha sommerferie uten sommer... Jeg har i grunnen lastet ned mønsteret til den toppen der jeg og... Kanskje jeg skal strikke den mens jeg venter da? :) Lua di var kjempefin! Kule farger! :)


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits