Ajour! Nesten i alle fall...

Jeg datt av lasset med alle alongene mine i sommer. Så nå har jeg tatt en liten runde og fullført det som manglet. Nesten ajour igjen!

 

 

Her er juli-luene fra Øverst- og Nederst-alongenUformelt: http://www.uformelt.net/bakhagen/showthread.php?t=14027

 

En liten rest av noe tynt turkis restegarn endte opp som en ny djevellue: http://grosblog.wordpress.com/2007/01/18/her-er-den/

 

 

 

 

Dukken i gresset.  :o)

 

Garnet var fettete å ta i, og det var sølt noe på det så det var litt flekkete også. Så jeg lurte på om dette egentlig var verd å bruke tid og krefter på. Men nøstet holdt akkurat til en lue i den minste størrelsen, og etter vask ble det mykt og deilig. Tror kanskje det er lanolingarn fra Nøstebarn? Fargen minner i alle fall om det garnet jeg brukte til tøybleie-babyen min for *kremt* 17 år siden.

 

  

Snorene ble litt tynne siden jeg bare hadde noen trådstumper igjen. Vurderer å bytte dem ut med silkebånd, vi får se.

 

 

Disse luene er avhengighetsskapende. Jeg klarer aldri å bare strikke èn. Så da ble det en ny variant av mange smårester i rødt, burgunder og lilla. Her er det visst både ubehandlet ull og superwash i skjønn forening. Jeg tok bare smånøster som passet sammen.

 

  

Heklekant og snorer i rødt. Brukte opp rubb og stubb av alle nøstene.  *fornøyd*

 

Samme størrelse som den forrige, men denne luen ble større. Den er faktisk for stor til Dukkeba. Litt snodig, siden jeg alltid synes disse luene blir små i størrelsen. Men det er ikke så farlig, de ender i en kasse på loftet så lenge uansett.

 

 

Strikket denne også: http://www.ravelry.com/patterns/library/rambled

 

 

 

 

Det nye kameraet mitt er dessverre VERRE enn det gamle på fargegjengivelse.  :o( 

Veggen i bakrunnen er lys caffelatte, og luen har varme, nesten glødende høstfarger. Denne likte til og med frøken Tenåring, som vanlivis ikke er nådig mot kreasjonene mine.

 

 

 

 

Klumpen adopterte straks luen. :o)

 

Garnet her er mange smårester i ren ull. Brukte opp rubbel og bit av alle. Likte veldig godt både form og tekstur på denne luen, den var perfekt til å leke seg med restegarn. Og den firkantete toppen var artig.

 

 

 

 

Måtte prøve meg på et utendørsbilde også. Men her ble jo det røde og oransje rosa og p-gult, grrr... Bladet puttet jeg på som en ekstra pynt, det er ikke med i oppskriften.

 

 

Så var det augustluen i luealongen på Hobbyboden: http://forum.hobbyboden.com/showthread.php?t=78757

 

Jeg valgte denne: http://www.ravelry.com/patterns/library/obley-hat

 

 

 

Jeg brukte nesten 100 gram Safir på pinne #4. Strikket 9 repetisjoner med hver farge. Syntes det var vanskelig å få toppen fin, så jeg kamuflerte hullet med en dusk. Plukket opp masker og strikket I-cord nederst også.Luen kom seg veldig med de brune detaljene, og nå fikk jeg lyst på is. Jordbær, vanilje og sjokolade...

 

 

Dette ble visst langt, så jeg får ta resten i neste innlegg.  :o)

 

Ha en fin ny uke!

 


 

 

  

  


Kommentarer:
Postet av: malla

Kjempefine luer du har laga , eg har ikkje meldt meg på nokon analog,men eg har litt av kvart som trengst å bli ferdig. Ha ei fin veke!

03.09.2012 @ 17:10
URL: http://www.malla-b.bogspot.com
Postet av: Greta

Luer for store og for små barn. fine var dei alle sammen. Lekekr var den siste. Er så flink å bruke opp restegarnet du vennen. Er verre med det her. hm....

03.09.2012 @ 17:23
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits