Innimellomstrikk

Jeg kjøpte et nøste Crazy Sauberball i Lübeck i sommerferien, og det har vært innimellom-strikketøyet mitt i en drøy måned nå. Jeg la opp til et nytt Sonnensegel Tuch-sjal i begynnelsen av august, og siden ble det liggende på stuebordet. Strikket noen pinner nå og da hvis jeg ikke hadde noe annet for hånden. Og så en dag var det plutselig ferdig.  :o)

 

 

Det ble ikke så stort da, men passe som et lite pyntesjal.

 

 

Liker så godt det lille tinnhjertet. 

 

Jeg slet litt med å ta bilder av dette sjalet. Så det var deilig at solen endelig dukket fram! Men her kommer et dårlig innendørs-i regnet egenfotografert action-blitzbilde:

 

 

Jeg er glad for at vi har pene tak, hihi. For de ender ofte opp på slike bilder. Og så ønsker jeg meg lange og ekstra fleksible armer.

 

 

Her synes både fargene og hjertet godt. Tatt med det gamle fotoapparatet mitt. Får visst grave det fram igjen, for det tar faktisk mye bedre bilder enn det nye. Så får jeg heller leve med at det sluker batterier og bare har plass til noen få bilder om gangen.

 

Fredag og helg i morgen jo!  :o) 

 Kommentarer:
Postet av: stubbetufsa

Artig skjerf, med noen dingser inne i den brede enden...

28.09.2012 @ 00:38
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Greta

Flott pynte sjal. Men du kossen kan eit gammel fotoaperat vere bedre enn eit nytt eit da????. Ja, ja du veit vel best. Men kanskje du berre ikkje kan å stille det innhihi. håper på ei fin helg både her og der hos dere

28.09.2012 @ 09:05
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: mimouna

Greta: Kanskje du har rett, det er sikkert noen innstillinger på det. For det er jo tragisk at det har så dårlige farger. Får sette frøken Dings på jobben, hun er mer teknisk enn meg. ;)

28.09.2012 @ 09:46
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Blåfugl

Nydelig sjal og fargene er jo flotte når de kommer fram som best.

Hvis kameraet sluke batteri så kan det jo være en ide å skaffe seg oppladningsbare batteri og en ladder. Når man har barn i huset er det jo så mye man trenger batteri til så det er nok en god investering.

28.09.2012 @ 11:35
Postet av: mimouna

Blåfugl: Jeg har batterilader, men jeg får bare tatt max 10 bilder før batteriet er tomt igjen. Så det er nok noe galt med kameratet. Har kjøpt nye oppladbare batterier uten at det hjalp.

Og takk for koselige kommentarer! :)

28.09.2012 @ 16:37
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Eva Petronella

Nydelig, nydelig - herlige farger :-)

29.09.2012 @ 18:23
URL: http://petronellas.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits