Fotball-mamma

Fotball-frue ble jeg visst aldri. Men nå har i alle fall Klumpen blitt fotballspiller. Han har egentlig aldri vært noen fotball-gutt. Er det fortsatt ikke. Men han ville gjerne være med siden de andre kompisene skulle begynne. Og så langt er det visst veldig gøy. Så nå er jeg fotball-mamma hver onsdag mellom fem og seks. I alle fall de gangene pappaen er på jobb, og det er han som oftest.

 

 

Spillerne har fått hver sin ryggsekk med fotball, drikkeflaske, pannebånd og T-skjorte. Stor stas. Og så har vi kjøpt nye fotballsko, leggbeskyttere, (sinnsykt dyre) fotballstrømper og treningsdrakt. Selv om regntøy og støvler oftest hadde vært å foretrekke, sukk. Men i alle fall, nå er han fullt utstyrt. Og jeg ser at jeg har stor påvirkningskraft - far & sønn kom hjem med fotballstrømper i ULL. *fnis*

  

Så var det mammaen da. Hos henne går det i ull, så mange lag som det er plass til under regntøyet.  Sitteunderlag i plastpose, pulsvarmere og STRIKKETØY.  Forrige gang rasket jeg bare med meg et restenøste og liten rundpinne # 3.5. Det ble en lang vrangbord med 2 rette, 2 vrange. Vel hjemme igjen lette jeg opp et passende luemønster, fant et ensfarget nøste på loftet og strikket ferdig luen. Sånn kan det også gjøres, hihi. 

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/aston 

 

Jeg fryyyser fortsatt etter dagens treningsøkt, selv iført to Dorther og et tykt ullsjal. Så nå er det tid for strikketøy og te ved ovnen. Brrr!!!

 

Fortsatt god kveld!  :o)


Kommentarer:
Postet av: Blåfugl

Jepp - der kom den søte luen jeg hadde skuet på ravelry :)

10.10.2012 @ 21:49
Postet av: brit

Jeg bare lyner inn her å sier JEG GJERNE VIL HA DEN EKSTRA MIKKEMUSREGNJAKKA. Send en e-post til

ol-vi@online.no om pris , overføring av penger og adresseutveksling. JIPPI!!!!!

11.10.2012 @ 00:03
URL: http://www.brit-puslerier.blogspot.com
Postet av: Greta

så kjekt da. Det er da litt stas å skaffe utstyr til fotballgutten. Ull er bra. Og gjett om ein blir kald av å stå å sjå på slike treninger. Men er livet når ein er småbarnsforeldre. stilig lue og tøft mønster i toppen. Ha ein fin dag i finveret

11.10.2012 @ 09:27
URL: http://gretashbby.blogg.no
Postet av: Malsen

Det var smart med multifarget vrangbord og ensfarget lue, den idéen skal jeg notere meg :-) Ellers må jeg si meg imponert over at du får til å få på deg jakke iført TO Dorthe-gensre!

11.10.2012 @ 10:20
URL: http://innfall.wordpress.com/
Postet av: hobbyvenn

Det er nok ikke bare fotballspillerne som trenger ull nei. Ventende fotballspillermammaer bør grave seg inn i ullen. Utrolig kaldt å stå å vente i all slags vær (av en eller annen grunn stort sett vått...) Jeg har strikket fotballsokker i ull tidligere til minstemann og de var veldig varme og gode. Nå skulle han hatt nye, men det må nok vente til arm/skulder roer seg noe... Skal forresten på loftet å rydde litt mer i garnet. Samler i en sekk til deg så gir jeg beskjed når jeg er ferdig. Kan ta litt tid siden jeg ikke klarer så lange økter av gangen ennå.Men "den som venter på noe godt, venter ikke for lenge..."

11.10.2012 @ 10:57
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Hilde

Så gøy med ein fotballspiller i familien! Artig lue!

11.10.2012 @ 21:36
URL: http://hildebjorg.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits