Drittgarn!

Jeg har fått meg et nytt hat-objekt. Et tilsynelatende uskyldig garnnøste i fine farger fikk blodtrykket mitt til å gå rett til værs en helt vanlig onsdagskveld: http://www.uformelt.net/bakhagen/showthread.php?t=15085&highlight=drittgarn

 

       

 

Jeg finnes ikke kresen når det gjelder garn og strikker med det meste. Men dette fikk det til å dampe ut ørene her. 

Regia Hand-dye Effect er det verste drittgarnet jeg har vært borti. Syntetisk følelse, en tynn svart tråd som setter seg fast i alt, og nøstet bare detter fra hverandre hele tiden. Det er umulig å løse opp i flokene, for garnet tover seg sammen og går i stykker. Jeg måtte ryke tråden flere ganger. Og luen jeg strikket så ut som om den har vært i krigen FØR den var ferdig.
 

Vurderte faktisk å bare trekke ut pinnen, kaste garnet og legge opp igjen med noe nytt. Og ja, dette er skrevet av damen som ELSKER uvenngarn og bruker opp hver minste tråd. Nå får jeg vel tonnevis av dette garnet i neste runde.
 
 
Men man kan ikke la et garnnøste vinne, så da var det bare å omstille seg til kampmodus. Puste dypt og sette meg i yogastilling med nøstet pent på gulvet ved siden av meg. Filmen jeg så på ble slått av, og jeg trakk ut tråd med rolige, beherskete bevegelser. Her skulle det ikke bli flere floker nei, selv om det nesten gikk galt da jeg kom i skade for å snakke med tenåringen som kom forbi. Kontroll! *puste dypt med magen* En og en maske i rooolig tempo, slik at den "#&%(€#"! svarte bindetråden ikke fikk lurt seg på steder der den ikke skal være.

Det ble en lue til slutt ja. Men ALDRI mer det garnet!
  
Ikke la deg lure av Dukkebas uskyldsblå blikk. Dette er slikt mareritt lages av. 

 Luen er forøvrig oktoberlue i alongen på Hobbybodenhttp://forum.hobbyboden.com/showthread.php?t=79615


 
Her finner du hele elendigheten: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/lauren-hat-2 
Og det verste er at jeg fortsatt har 43 gram igjen. I et nøste som er innhult og holder på å kollapse. *angst*

 
Ha en god kveld!  
 
 
******
 
Hvis noen synes lay-out-en på dette innlegget er litt rar så er det fordi jeg har byttet nettleser. Og det funket ikke så bra for bloggens del. Både bilder og tekst får hvit bakgrunn, og all tekst kommer som EN kompakt masse uansett hvor mange avsnitt jeg lager. Har prøvd å fikse det i (ikke så) gode, gamle IE, men jeg fikk det bare sånn delvis til. Uansett passer det jo til temaet da, hehe...

 

 


Kommentarer:
Postet av: BeritS

Jeg er imponert over at du klarer å fullføre et prosjekt med et så irriterende garn. Her hadde det nok gått rett i søpla, hadde ikke en gang sendt det til deg, uansett hvor glad du er i uvenngarn :) :)

11.10.2012 @ 23:33
URL: http://min-hobbykrok.blogspot.no/
Postet av: Blåfugl

Kjære deg. Nå synes jeg du skal unne deg å ikke skulle strikke mer av det drittgrnet (dine ord). Jeg foreslår at du bruker den lille resten til fyllmatereiale i et eller annet "dyr" eller noe sånt....

11.10.2012 @ 23:59
Postet av: Jorun

Oj! Så tålmodig hadde aldri jeg vært! Godt tips fra Blåfugl over her. Bruk resten som fyllmasse!

Ha en riktig god helg, men godt garn på pinnene!

12.10.2012 @ 08:18
URL: http://hobbykos.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Huff, fikk nesten angst for at det skulle ligge noen nøster av dette garnet i sekken din her, men jeg mener jeg aldri har vært borti dette garnet. EH... håper jeg hvertfall. Er ikke ferdig med ryddingen enda, så du får slappe av så lenge sekken ligger her hvertfal.... God helg!

12.10.2012 @ 13:13
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Dette er et hektegarn. Prøvde typen, men ga bort resten. vet ikke om mottager heller ble så fornøyd.

13.10.2012 @ 14:02
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: hilde

Eg har opplevd det samme som du med det garnet!!

13.10.2012 @ 22:23
URL: http://hildebjorg.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits