God morgen!

Her kom høstforkjølelsen samtidig med finværet. Ble vekket natt til lørdag av en varm gutt med dett dese og sår hals. Og etter noen timer med urolig samsoving våknet JEG med et gjenklistret øye og grugg i halsen. Jippi, vi som skulle ut i høstsolen og ta igjen det tapte etter månedsvis med regn, regn som ikke ville gå sin vei.  :o(

 

Men ting går seg jo til. Varm te med honning, en stor kopp kakao og frokost i sofaen. Og hurra for NRK sitt nye nett-TV der man kan spole tilbake. Dyne og pute fra sengen og en fornøyd gutt som fikk se frokost-barne-TV helt fra starten. Litt kjedelig ut på dagen, men så laget vi pizza og koste oss med den. Og solskinn hjelper faktisk på humøret, selv om vi må nyte det gjennom doble lag med vindusglass. Uansett er det jo VARMERE på denne siden av vinduene, for nattefrosten har kommet. Brrr!!!

 

 
 

Det blir nok innedag i dag også. Men nå er vi i alle fall forberedt på det. Og med en pappa som har jobbehelg og en storesøster som er på konferanse hele dagen blir det rolig i huset. Så får vi pasientene ta ting i vårt eget tempo og bare slappe av. Det finnes jo absolutt verre ting enn en liten forkjølelse. Og det kan være godt å ta det litt rolig før mandag og skolehverdag også. Høstferien har vært begivenhetsrik, det har vært gøye aktiviteter på SFO hver dag: Kanopadling, rebusløp og bueskyting på Fløyen, tur til skøytehallen, besøk til en nyopusset naboskole som visstnok skal være byens fineste, lek i gymsalen, vaffelsteking... Og så har vi gått tur etterpå de dagene været har vært fint. Fin oppladning av slitne batterier! 

 

Jeg kom over en kjempefin og inspirerende blogg i dag: http://customaid.blogspot.no/ 

Dagens innlegg passet jo akkurat helt perfekt: Hva skal jeg glede meg til i dag? Og hvis du scroller ned til forrige innlegg så er det et flott prosjekt som kanskje du også kan henge deg med på? Jeg har i alle fall noen rester av ullgarn som kan bli til et par lapper. 

 

 
 

Nå tror jeg det er tid for neste kopp med te. Og kanskje et ekstra ullsjal til å surre rundt halsen. Og pulsvarmere. Akkurat slikt har jeg heldigvis rikelig av, hihi. 

 

Ha en super søndag du også!  :o)


Kommentarer:
Postet av:

God bedring til deg og Ullklumpen

14.10.2012 @ 12:09
Postet av: Xhantippe

Høres ut som dere har en god plan! Slike dager, tiltross for sykdom er jo koselige. Håper dere snart blir friske.

14.10.2012 @ 14:14
URL: http://www.xhantippe.com/
Postet av:

Hei på deg.

Av og til er det bare deilig og absolutt nødvendig og bare ta livet helt med ro!

God bedring til begge to!:)

14.10.2012 @ 14:22
Postet av: Gyldenkron

God bedring til dere. Frosten er kommet til Vestlandet nå, men herlig vær vi har hatt.

14.10.2012 @ 19:49
URL: http://gyldenkron.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Håper dere blir bedre fort da. Av og til er det jo koselig å være inne, men akkurat når det blir finvær er det jo gøy å gå ut.

14.10.2012 @ 21:30
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Greta

Hei hei. Huff da så kjedelig emd forkjølelse no når fineveret slo inn. Heldigvis var det fint ver denne helgen. Vi fikk storfint besøk på torsdagskvelden.. Som vi har levert i Bergen i dag.

Du har nok nok av både pulsvanter og sjal som du kan pakke deg inn med. Men det er ikkje bra å verte for varm heller.

Spoling av barnetve og slikt hm. eg har nok med å sette på dvd'en eg. Men eg kalrte det uten hjelp denne helga. Gjør ikkje sånt eg. Berre "sjefen" som gjør det.

ØNSKER DEG EIN FLOTT START PÅ NY UKE. sKRIVER MAIL EIN AV DAGENE

14.10.2012 @ 21:53
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits