Krager

Flere restegarnsprosjekter når jeg først er i siget.  :o)

  

Et enslig nøste Cortina Soft sammen med en tråd av det forhatte Regia Hand-dye Effect-garnet ble til denne kragen: http://www.ravelry.com/patterns/library/basic-neckie-recipe

 

Den tok ca en time å strikke på pinne # 9. Og - under over alle undre - den ble godtatt av tenåringen. Krager er visst KULT for tiden. 

 

 

Frøkna mente den var finest slik, jeg likte den nok best med knappen i siden. Men smak og behag osv...

 

 

 

Fort gjort å bli ivrig, hihi.

 

 

 

En tråd brunmelert Morella og en tråd beige Mini Butterfly. Deilig lagergarn som funket fint sammen. To tråder av hver for å få det tykt nok. 

 

(Blitzen avslørte visst den rød- og hvitstripete T-skjorten under strikkegenseren, huff og huff. Ikke så pent. Heldigvis er ikke dette noen moteblogg da. ;o)

 

 

 

Et påbegynt nøste Naturgarn. Denne kragen ble litt kort, så jeg spedde på med noen striper. Tror det koksgrå er Cortina Soft. Brukte i alle fall opp alt av begge sortene. *fornøyd* Den veier 48 gram uten knapp. 

 

Da får vi se om disse blir adopterte. De var morsomme å strikke, og den glattstrikkete stripen i midten gjør at de legger seg fint rundt halsen. Har sansen for sånne enkle og smarte løsninger. 

 

Da gir jeg meg for i dag. ;o)


Kommentarer:
Postet av: edelirosa

Takker for tipset:-)

Kjempekjekt

31.10.2012 @ 21:38
URL: http://edelirosa.blogspot.com
Postet av: Blåfugl

Kjempefine og greie restegarnsstrikkerier.

Hihi - det er nok mest du som merker sånne detaljer som stripete T-skjorter o.l.

Vi andre ser på strikkeriene dine så kan du nå gremme deg over detaljene i fred og ro. :)

01.11.2012 @ 08:23
Postet av: Greta

dei der var smarte. Noe å tenke på for flere når tida strekker til. Tror kanskje eg må huske på det til neste år. Kanskej vi kan strikke noen slike når du kommer på besøk. Har du glemt att du skulle det hint hint. ha ein fin dag vennen

01.11.2012 @ 09:23
URL: http://gretashbby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits