Småplukk

Jammen tok regnet seg en liten pause. I dag har vi til og med sett et glimt av solen. Og jeg som trodde jeg hadde glemt å slå av taklampen, helt til jeg oppdaget at lyset faktisk kom inn vinduet. *fnis*

 

To små restegarnsprosjekter:

 

Her har jeg brukt hvitt Viking Sportsgarn + et lite nøste umerket rosa ullgarn. Det rosa er bittelitt tykkere enn det hvite.

 

 
 

Pinne # 3.5 og vottemønsteret mitt ble greie pulsvarmere til en liten jente. 

 

Og så måtte jeg prøve meg på en krage. http://www.ravelry.com/projects/mimouna/peter-pan-collar

 

 
 

Siden den heter Peter Pan Collar måtte vi grave fram en gammel video til fotograferingen. Klumpen visste akkurat hvor den var. 

 

Ikke helt imponert over passformen på denne. Jeg heklet en rad fastmasker rundt for å få finere og jevnere kanter. Det gikk med 35 gram hvit Safir på pinne # 4.5.

 

Det ligger mange prosjeketer ublogget i en haug på kommoden her, så jeg skal prøve å bli litt flinkere til å skrive innlegg mer regelmessig. Får se om jeg kan finne på noe lurt med fotograferingen da, nå som lyset glimrer med sitt fravær. Kanskje får vi snø snart, det hadde vært kjekt. Klumpen er i alle fall klar.  :o)

 

Ha en fin tirsdagskveld! 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Blåfugl

Ja, takk. Ønsker absolutt hyppigere innlegg. Jeg blir så skuffet når det ikke er noe nytt å se. :) Bortskjemte er vi her på bloggen din. For øvrig var det flotte pulsvarmere og en søt liten krage.

27.11.2012 @ 21:16
Postet av: hobbyvenn

Flotte pulsvarmere du har strikket. Kragen ser grei ut også. Har ikke glemt garnet ditt, men formen er ikke på sitt beste nå som det er kurer hver 3. uke. Den uken jeg er i form er det full fart for å få unna alt jeg ellers ikke rekker, men en vakker dag blir jeg nok ferdig å rydde og da kan du hente garnet.

27.11.2012 @ 23:34
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits