Christian's Hat

Her er det visst enten flo eller fjære med bloggingen, hehe. I dag kommer det like godt to innlegg. Solgløtt og opplett bød på en gylden sjanse til å ta utendørsbilder, så jeg tok med meg en hel haug ferdige prosjekter ut i hagen. Knips, knips, masse fine bilder, og jeg var strålende fornøyd. I alle fall helt til jeg skulle laste dem inn på pc-en. For det gikk jo ikke. Fikk bare varseltrekant og hissig "plinging" hver gang jeg prøvde. Etter litt panisk aktivitet fant jeg ut at det var minnekortet som hadde tatt kvelden. Kameraet er i orden, men jeg må altså kjøpe nytt minnekort. Heldigvis har jeg lastet opp alle bildene på pc-en etterhvert, så det eneste jeg mistet var dagens foto. Puh! Uten minnekort får jeg tatt nøyaktig fire bilder. Det første viser taket og gemalens bihuler, og det tror jeg at jeg skal spare dere (og ham) for. Så da blir det blitzbilder fra forrige uke denne gangen også. Ny favoritt-lue!

 

Dette var det ene mønsteret i luealongen på HobbyBodenhttp://forum.hobbyboden.com/showthread.php?t=79957&highlight=christian%27s

 

Jeg syntes egentlig at denne luen så litt kjedelig ut, men jeg strikket den nå likevel. Fikk knapt festet trådene før frøken tenåring nappet den til seg. Den forsvant ut døren så fort at man nesten ser fartsstripene på bildet, og den er fortsatt i daglig bruk. Visstnok verdens fiiineste grønnfarge. 

 

 

 

 

Rauma Tretråds og pinne # 3,5 og 4. Oppleggskanten er i Freestyle, og jeg blandet inn en rest Freestyle i dusken også. Det var visst særdeles vellykket. 

Litt fortumlet la jeg opp til en ny, denne gangen i Istra fra Rauma. Brukte pinne # 3.5 på hele denne gangen siden garnet er tynnere.

 

  

Luen sitter veldig godt på hodet, og strukturmønsteret gir den det lille ekstra. Flere har prøvd å forsyne seg med denne, men de fleste her i huset har i grunnen alt for mange luer fra før. Så den ligger fortsatt og venter på den rette.  :o)

 

 
 

Og jammen måtte jeg strikke en til. Regner med at disse blir greie gaver, alltid kjekt å ha noen liggende på lur. Her har jeg brukt et arvenøste, og innerst fant jeg denne etiketten. Lurer på hvor lenge det er siden Heilo kom i 100 grams-hesper?

 

Den eneste endringen jeg har gjort på disse luene er å strikke noen cm ekstra, jeg syntes de ble litt korte. Et godt mønster, og fellingen i toppen blir veldig pen. Skal ikke se bort i  fra at det kommer flere!

 

Å ja, jeg strikket dem visst fra vrangen også, når jeg tenker meg litt om. Byttet bare om på rett og vrang, da slapp jeg alle rundene med vrangmasker. Vrengte luen til slutt. 

 

 

Nå er det vel litt sent å si god kveld, så jeg får heller ønske alle en god natt!  :o)

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: stubbetufsa

Du er veldig flittig!

Fine luer, skjønner godt at det kan komme flere!

29.11.2012 @ 00:48
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: gretashobby

stilige luer. Veldig kjekt når dei forsvinner tvert. Da veit ein jo att det er bra produkt da. Venter i spenning på fortsettelsen

29.11.2012 @ 07:59
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

Nydelige luer. Det ser ut som om det lakker mot medlemskap i hobbyboden, her. For denne luen vil jeg strikke. Ser ut som det kan være omvendt "Blåbær vaffler" i mønsteret, men det kan nok være greit å få med seg fellingen også.

29.11.2012 @ 14:19
Postet av: BeritS

Her går det unna med luestrikkingen, mange flotte luer. Fletter er så flott. :)

29.11.2012 @ 14:29
URL: http://min-hobbykrok.blogspot.no/
Postet av: mimouna

Blåfugl:

Åh, glemte direktelink: http://www.ravelry.com/patterns/library/christians-hat

Men det er kjekt hvis du vil titte innom Hobbyboden uansett altså! :)

29.11.2012 @ 15:09
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av:

Hei jeg lurer på om du kan hjelpe meg med oppskrift på nordlands genser til barn?

Mvh Lilian

09.02.2013 @ 20:09
Postet av: mimouna

Anonym: Norlandskoften er en Rauma-oppskrift som selges på Husfliden. Ellers finnes det mønster i voksenstørrelse i boken "Norsk strikk - fra tradisjon til mote" fra Mortensen forlag.

10.02.2013 @ 12:30
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits