I siste liten!

Det er meldt storm, regn og flom på vestlandet, faktisk så ille at vi fikk tekstmelding med advarsel fra forsikringsselskapet! Her skal det visst forebygges så godt det kan. Men vi bor på en haug, og huset har stått i snart 90 år. Vi får tro vi klarer oss denne gangen også.

 

I formiddag lå snøen fortsatt hvit og fin ute, så jeg og Klumpen benyttet anledningen til å lage årets første og siste snømann: 

 

 

Kjekk kar, om enn en litt kald type.  

 

Jeg tenkte dagens innlegg skulle bli fritt for strikkesaker, men så ville Klumpen posere sammen med Kalle. Og da snek det seg visst med noen vellbrukte ullplagg likevel. ;o)

 

 

 

Star Wars og Toy Story i skjønn forening. 

 

 

- Unna vei! 

 

Kjelken fikk seg en liten prøvetur også. Vi måtte ta en runde rundt huset først for å slipe av all rusten fra meiene. Veisalt er noe herk, æsj. 

 

Nå pisker regnet mot ruten, og det spørs om bøtten på hodet er nok til å holde stakkars Kalle tørr. Forhåpentlingvis klarer han seg bedre enn snøballene som Klumpen tok med seg inn for å redde. De forsvant sporløst.  Eller nesten sporløst. Det ble nokså vått i gangen. *fnis*

 

Fin fredagskveld og god helg! 


Kommentarer:
Postet av: Fuglemamma

Fine stemningsbilder. Håper dere holder dere tørre innendørs!

28.12.2012 @ 19:12
URL: http://fuglemamma.blogspot.com
Postet av: gretashobby

Regnet kom ikkje hit før i dag. Og det er vi så glade for. Hadde fint føre over fjellt og hele veien heim i går. Godt planlagt, spør du meg. Så kjekt att dere fikk ein dag ute i snøen begge to. klem

29.12.2012 @ 13:29
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits