En god start på uken

Jeg har fått en ny strikkebok å kose meg med: Pickles Favoritter. Vunnet i blogglotteriet til Strikkedolla, kjempeflott premie! Det er en helt annen følelse å bla i en bok enn å lete etter oppskrifter på nettet. Og når det hele kan kombineres med te i nytt krus med strikkemønster (gave fra tenåringen) og et morsomt strikketøy av arvet restegarn (takk Greta!) så er verden ganske OK. 

 

 

Det ble stripete pulsvarmere av ett stort og to små restenøster. Strømpegarn av et eller annet slag, ikke sikker på sorten. Men jeg er veldig fornøyd med å ha klart å mixe det til så begge ble like. Måtte spe på med noen meter Silja for å få dem lange nok, men det funket greit og synes i grunnen ikke. Dermed ble nok en bitteliten rest brukt opp. Jeg blir vist like lykkelig hver gang jeg får nytte av lageret mitt med trådstumper, hihi. 

 

 

Ny mobil har jeg også fått. Den har touchskjerm, kamera, internett og masse annet rart. Og den ligger fortsatt trygt i esken sin. Vi dinosaurer klumholder på gamle NOKIA'er. Bare synd at batteriet er i ferd med å dø, så før eller senere må jeg vel bite i det sure eplet og lese den tommetykke bruksanvisningen til nykommreren. *grumpf* 

 
Jeg tok utgangspunkt i dette mønsteret: http://www.ravelry.com/patterns/library/220-fingerless-mitts Men siden jeg brukte tynnere garn og pinner la jeg opp 48 masker. 30 omganger før tommelkilen, og jeg økte 17 masker. Tilsammen veier disse 48 gram. 

 

Jammen ble det nok restegarn til en ny djevlelue også. http://grosblog.wordpress.com/2007/01/18/her-er-den/

 
To brun/rosa og en brun/beige rest var like nok til å brukes sammen. Ikke HELT det vakreste jeg har sett, men luen kan absolutt brukes. Godkjent av Dukkeba.  :o)

 

 

Strikket i størrelse 6 mndr, men den ble nok litt større. 37 gram ukjent sokkegarn. De siste stumpene ble snorer.

 

Da ønsker jeg deg også en god uke.  :o)

 

 


Kommentarer:
Postet av: Blåfugl

Synes de to restene i luen passet bra sammen, jeg og pulsvarmerne kommer jeg helt sikkert til å prøve.

Ha en fin strikkeuke.

14.01.2013 @ 21:12
Postet av: gretashobby

Så kjekt att du koser deg med garnrestene mine. Grattis med ny strikkebok da. Den syns eg ser spennde ut. Burde eg ta ein kikk på den. Har du bursdag elelr, siden du får så mange gaver.???? kose deg med t-koppen din og strikkeboka du i kveld

14.01.2013 @ 22:20
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av:

Heldige deg som som som vant bok. :) Den høres spennende ut.

Jeg er fortsatt like imponert over hvor god du er til å bruke rester, selv bitte så rester. :)

Ang ny mobil, så er vel tenåringen god til å forklare alt som har med slike dubbedingser å gjøre. Jeg er ikke noe glad i bruksanvisninger, så lærer forsatt litt nytt nå og da til både mobil og iPad av mine barn. Men hadde interessen vært enorm fra min side, hadde jeg nok lest bruksanvisningene selv. Det er jeg ikke, så klarer meg helt fint med de dryppene som kommer inn nå og da :)

14.01.2013 @ 22:53
Postet av: BeritS

Jeg glemte å skrive inn navnet mitt i innlegget over. Det var ikke meningen å gjøre meg så anonym :)

14.01.2013 @ 22:55
URL: http://min-hobbykrok.blogspot.no/
Postet av: Ann-Tove

Heia :)

Så mye fint du har laget, tror nesten jeg må legge deg i blogglista mi :)

15.01.2013 @ 00:52
URL: http://www.ann2ve.blogspot.com
Postet av: hobbyvenn

Så spennende bok du har fått. Blir nok masse fint derfra kan jeg tenke meg. Pulsvarmerne ble jo flotte. Herlige farger. Og søt liten lue. Greit å få brukt opp restegarn..

15.01.2013 @ 13:58
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits