Nye pulsvanter og ny fotograf

Jeg er med på pulsvarmeralongen på Hobbyboden, og der var det hele 4 mønstre å velge mellom i februar. Da var det jo bare å starte et sted og strikke dem i tur og orden. Så får vi se om jeg trenger alle, hehe...

 

Det kjappeste paret heter Wynsome: http://www.ravelry.com/projects/mimouna/wynsome

Kjøpemønster, men såpass enkle å strikke etter bildene at jeg laget dem uten. Brukte en tråd Regia stretch color og en tråd Silja. Pinne # 4.5, og de virket først litt trange. Men etter et par timers bruk har de formet seg etter hendene mine og sitter perfekt. Supre innendørs-pulsvarmere, spesielt i dag. Vi har skiftet to vinduer, så det var bikkjekaldt i stuen. Tok den første pulsvarmeren på meg mens jeg strikket den andre. For lageret mitt av varmt tilbehør var selvsagt i skapet på soverommet der de jobbet. Bak stabelen av møbler og under en diger plastduk. Jaja. Nød lærer frossen kvinne å strikke.  :o)

  

Det er litt for mange bilder av enslige pulsvarmere både her og på Ravelry-prosjektsiden min. For å ta bilder av begge hendene sine er ikke helt enkelt. Så da grep jeg tak i gemalen og beordret han til å knipse løs. Ble litt frustrert over resultatet, men etter litt klipping og redigering ble to av dem nokså OK.

 


 

Jeg kutter nesten aldri motivet, men dette funket jo bra det. Fargene ble tilnærmet riktige også.

  

Og så tekoppen da. Den ville jeg nesten ikke slippe igjen etterpå, selv om det var gubbens te. Den var så varm og god å holde i. Så får det bare være med en rotete kjøkkenbenk som bakgrunn. Vafler er jo trendy for tiden, er det ikke?

 

Å ja, mens jeg husker det: Tomatplanten min har produsert et lite grønt knappenålshode, så kanskje de snart blir en ny moden tomat. Spennende å se hvor stor den blir denne gangen. *noterer plantegjødsel på huskelisten*

 

Fin fredag!

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

godmorgen. Skjønner att du trenget epulsvanter viss dere driver å skifter vinduer. Og så i denne tempraturen da. Ja ja, men det blir vel varmere i ettertid.

Dei såg veldig gode ut på hånda. Men på grunn av garnet du ahr brukt ser eg ikkje heilt mønstra hm....

Håper det går fort å skifte vinduer. Lykke til med å få det varmere. klem og ah ei fin helg

09.02.2013 @ 08:29
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

Takk for at jeg får et par flotte røde pulsvarmere å se på når jeg åpner bloggen din.

Jeg var begynt å bli litt lei av å se på innholdet i kjøkkenskapet ditt som gnaget på samvittigheten min. Det minte meg på at jeg burde gjøre det samme, men nå som bildet er borte har jeg det mye bedre. Fint at man glemmer så fort ;)

09.02.2013 @ 12:53
Postet av: Xhantippe

Så flotte pulsvanter! De er så kjekke å bruke.

09.02.2013 @ 13:44
URL: http://www.xhantippe.com/
Postet av: Tiara

Flotte pulsvarmere! Du er så flink til å sette sammen garn for å få rette strikkefastheten. Jeg blir alltid inspirert til nye prosjekter når jeg titter innom bloggen din. Takk skal du ha og ha en flott morsdag: )

Postet av: hobbyvenn

Det er nok nødvendig med pulsvarmere når dere skifter vinduer nå som det er så kaldt ja. Riktig så fine ble de jo også. Herlig farge. Spennende med tomatplanten din..

11.02.2013 @ 16:35
URL: http://hobbyvenn.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits