Bomull!

Jeg har plassert rolleren med rent bomullsgarn midt på stuegulvet. Den skal slankes grundig før den får komme opp på loftet igjen. 

  

Bomullsluer var en slager blant gutta i huset. Nå vil gemalen også ha en brun 70-tallslue. Tror det skal være igjen nok Mandarin Petit hvis jeg lager litt flere eller bredere kontraststriper. Men jeg har fortsatt massevis av andre nøster i ulike tykkelser og kvaliteter. Da må jo KLUTER være tingen! Jeg lette etter oppskrifter på Ravelry og fant fram passende strikkepinner. Men nei. Jeg KLARER bare ikke å omforme forsvarsløse små nøster til noe man skal tørke opp kaffesøl og brødsmuler med. Dermed ble det en ny lue av to nøster ubleket patons Assuan

 

 

Luen er en strikke-etter-bildene-kopi av denne: 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/chelsea-market-hat  

 

Tenåringen snappet den, men kastet den like fort fra seg. Bomullslue var æsj, hun vil bare ha ull. Jaja, da får noen andre få denne da. 

 

En venn av gemalen har blitt pappa til en liten jente, så da fikk jeg bruk for nok et lite bomullsnøste. Søt liten lue fra strikkekalenderen min:

 

 

http://www.ravelry.com/projects/mimouna/frilly-top-and-tootsies-hat

 

Jeg brukte pinne # 3,5 for å få nyfødstørrelse. Og så strikket jeg den litt høyere, syntes den ble veldig kort i forhold til vidden ellers.

 

Babyteppe fra lageret, kjekt å ha litt ferdigstrikket på loftet.  :o)

 

Og når vi snakker om bomull: Aldrimett har forpuppet seg. H*n sluttet plutselig å spise og ble helt desperat etter å komme seg ut av glasset. Så jeg slapp stakkaren opp i den ribbete persilleplanten. Der pakket luringen seg inn i et av de få bladene som var igjen. H*n spant seg inn i noe hvitt fluff, og klarte selvsagt å lime seg fast til innsiden av glasset samtidig. Så nå tør jeg ikke å flytte på noe på kjøkkenbenken. 

 

 

Spennende dette her, lurer på hva som kommer ut av kokongen til slutt? 

 

 

Plutselig tar kameraet mitt skarpe nærbilder, aner ikke hva som har skjedd, hehe.

 

Da får det være nok bomull for i dag. Her har jeg vært hjemme med to halvsjuke unger etter tur i en ukes tid. Og halvsjuke unger ROTER. Maser gjør de også. Så i dag har jeg egentlig ryddedag. Både i stuen og i hodet. Deilig å være litt for seg selv igjen. Eller, det er visst jeg og en kvart million LEGO-menn utover hele stuegulvet, sukk. Men å skal det bli orden i rekkene. 

 

Ha en fin ny uke! 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Blåfugl

Det var jammen godt å høre fra deg igjen :) og se nye strikkerier. Flott lue, den øverste og fin babygave med teppe og det hele.

Skikkelig spennende å se hva det blir til i glasset der.

18.02.2013 @ 16:42
Postet av: gretashobby

Hei. kjekt å sjå innlegg her att. Skjønn lita lue. Kluter må da vere kjekt å lage av bommulsgarn vel. Eg tenkte eg skulle lage små vaskekluter til jr npår han kommer til verden. Det må det da vere ypperlig å bruke rester til. Mora vil helst ha alt i jordfarger da, så eg får bruke beige, brun og sånt til kluter. Enkle og greie tenkte eg.

fin den lua tennåringen ikkje ville ah da. Du får bruke den du. ha ein flott uke videre vennen. du ahr vel fått rydda vekk legoen no. klemmen

18.02.2013 @ 18:53
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Meta

Hei og takk for kommentaren i bloggen min.:)

Nå fikk jeg noen flotte idèer til hva jeg kan bruke noe av bomullsgarnet til. La alt utover gulvet nettopp og kom frem til at det er over 3kvm med bomullsgarn!

Ha en flott dag!:)

27.02.2013 @ 12:58
URL: http://gjenbrukoglittnytt.blogspot.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits