Timeout

 

Jeg trengte rett og slett en liten timeout fra blogging og nett og hele pakken. Men i likhet med vår hårdtslående amerikansk-østerrikske venn Arnold klarer jeg ikke helt å gi meg. Så her er jeg igjen.  :o)

 

Jeg har (selvsagt) strikket masse. Heklet også. Så det kommer nok en solid ladning med ferdige produkter her snart. I dag får det holde med det nye handlenettet mitt. Klumpen har blitt 7 år siden sist, og lørdag formidag blir huset invadert av en skokk ville smågutter. *angst* Så det er litt å forberede. Satser på at jeg overlever, hehe. 

 

Men så var det altså handlenettet. For jeg prøver å ikke kjøpe plastposer på butikken. Og da trenger man alternative bæreredskaper. Helst noen som er så små at de får plass i jakkelommen.

 http://www.ravelry.com/projects/mimouna/bag-youre-it

 

Pinne #5 og ca 75 gram tykt bomullsgarn. Nettet ble ikke veldig stort, men det er i grunnen greit. Det forrige jeg strikket strakk seg sånn at det subber i bakken når jeg går. Det blir ikke mye brukt, for å si det sånn. 

 

 

Der trillet jammen appelsinene ut, har du sett slikt. 

 

Arnold har faktisk spilt inn en ny film på sine gamle dager. I grunnen er han mindre skummel på lerretet enn som governator. 

 

Uansett - I'll be back! 

 

 


Kommentarer:
Postet av: sipusa

Ble fint nett! Jeg er så uorginal at jeg bruker meny sine jeg, men de er ikke så lette å få tak i: jeg har vært på flere butikker der de bare har den versjonen du må ha skolesekk for å få plass til: hva tenker de på? Nei si det;-)

Postet av: stubbetufsa

Nettet ser fullstendig brukbart ut!

Fint at du er tilbake!

07.03.2013 @ 22:05
URL: http://stubbetufsa.blogspot.com
Postet av: Mymlen

Velkommen tilbake!

Flott nett som ser lite og hendig ut. Digger fargen!

08.03.2013 @ 00:06
URL: http://lisbeths-tankespinn.blogspot.no/
Postet av: gretashobby

Der var du ja. Har savna deg veit du. Men av og til må man vel trekke seg lit tilbake. Burde vel det eg og hehe. Men gjer eg det, neppe.

flott og praktisk handlenett. Vi bruker mye alternative poser, når vi husker å ta dei med. fikk tak i på kivi i sin tid og ein anna plass. Men skulle hatt meg eit til småhandling. Hadde vore kjekt med eit slikt. Men det får bli seinare. No har eg nok på gang hehe.

Ha ein flott dag og så krysser eg fingrene for lørdagen din. klem

08.03.2013 @ 08:22
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

Jeg er sååå glad for at du er back. Åpner jo bloggen din minst et par ganger hver dag. Nå var jeg litt lei av den "rolleren" med garn.

Gleder meg veldig til å se hva du har holdt på med i "pausen" din.

Ellers må du fortsette å "time out" når du trenger det.

Ha det godt.

08.03.2013 @ 10:50

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits