Heldige meg!

Jeg har nemlig blitt premiert. To ganger!  :o)

 

Først vant jeg garn og oppskrift på votter her: http://www.ravelry.com/discuss/naknimitmo-kal/2464587/1-25

 

 

Pakke i posten, helt fra Junaiten! 

 

 

Nydelig mykt garn i 50/50 ull og alpakka. Og en kjekk liten veske til å ha spøtet i. Håper inderlig at jeg kan bruke det jeg strikker selv, har dårlige erfaringer med alpakka rett mot huden. Vi får se. Det blir uansett ikke votter. Jeg har mange par fra før, og alpakka-votter blir så fort slitte og stygge. Må fundere litt på hva jeg skal bruke de små skattene til. 

 

Og så fikk jeg premie for luealongen 2012 på Hobbyboden. To nøster tynt, mykt kid mohair/polyester/silke-garn med paljetter. 

 

 

Tror dette må bli til et luftig og lekkert lite sjal. Hvis jeg får tid innimellom alle luene da. For det er jammen litt arbeid å teststrikke modellene til luealongen. Ikke alle får være med, så jeg strikker jo opp flere enn de som blir valgt til slutt. Og så er jeg med på en annen luealong på Uformelt også...  

 

Rart hvordan ting går i perioder. Akkurat nå er jeg rimelig mettet med sjal, som var den store dillen i fjor. Satser på at det neste blir sokker, for det trenger vi alltid. 

 

 

Pusete og fint, og 250 meter tilsammen. Hurra for søkefunksjonene på Ravelry, da er det bare å lete opp en oppskrift som trekker akkurat den garnmengden. 

 

Ikke alle i huset er like heldige som meg. Du husker kanskje min lille grønne glupske venn?

 


 

 

En sen kveld ble jeg vekket av hyl fra tenåringens rom. En nattsvermer "på størrelse med en HAVØRN!" hadde landet på hodet hennes. Lyset ble slått på, men plageånden var ikke å finne. Men koppen på kjøkkenet var tom, det lå bare et svart hylster igjen inni spinnet. Og hvor skulle nå ellers et slikt insekt ha kommet fra med minusgrader ute?

 
Neste natt var plageånden på vingene igjen, fortsatt på frøknas rom. Men den tredje natten fikk hun inn en fulltreffer med psykologiboken. Den bevingede fikk et ublidt møte med Freud og co, og dermed var natteroen gjenopprettet. Selv om Klumpen fikk anfall da han fant Aldrimett død med brukket vinge. Storesøsteren stod ikke høyt i kurs akkurat da. 

 

 

 

Urk...

 

Tror jeg gir meg med åmeoppdrett, ALLE blir jo fæle monstre. Ingen vakre sommerfugler som flagrer rundt i stuen. Jaja.

 

Ikke si til noen at jeg blogger i dag, for EGENTLIG holder jeg på å vaske huset og bake. ;o)

 

Fin fredag! 

 


Kommentarer:
Postet av: gretashobby

skal ikkje sladre eg, hihi. Godt dere fikk tatt knekken på det monsteret da. Grattis med begge pakkene. Det blir kjekt å bruke alpakkaen. Eg har forelska meg i alpakka eg i vinter. Likte det ikkje før, no digger eg det. Det klr ikkje etter att det er blitt vasket. Det er supert. Berre ein vil så blir det bra. Ha ei fin helg

08.03.2013 @ 13:35
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Blåfugl

Hysj - nei jeg skal bare viske - gratulerer med flotte garnpakker.

Fra en som egentlig ikke leser blogger i dag - hihi

08.03.2013 @ 23:18
Postet av: Irene

Gratulerer med så mye fint garn.Handlenettet ditt var kjempe fint.Kul farge.

09.03.2013 @ 13:58
URL: http://irenesstrikkehobby.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Det er godt å være heldig av og til. Den vottepakken ser veldig spennende ut altså! Håper du strikker de fort så vi får se hvordan de blir :)

10.03.2013 @ 20:04
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Fuglemamma

Kan ikke tenke meg noen som fortjener litt ekstra og vakkert garn i posten enn deg - du som strikker opp så mye og i alle slags kvalitater så fort og fint. Gratulerer!

11.03.2013 @ 12:14
URL: http://fuglemamma.blogspot.com
Postet av: M

Hei! Det ble nok en liten misforståelse på Bloggedamer 40 +, for du lå i kommentarfeltet, og jeg tar i mot mail for innmelding. Jeg har stoppet muligheten for å legge ut kommentarer, beklager at jeg ikke har sett deg (og mange andre) før nå!

Bloggen din ligger under Håndarbeid på høyre side av bloggen. Ta gjerne med deg "knappen" til siden min.

Jeg ønsker deg en fin vår!

Klem, M

18.03.2013 @ 17:15
URL: http://etglimtavm.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits