Bare på trass!

Klumpen spilte fotballturnering på lørdag. På Nymark-banene, rett ved Brann stadion. Mesteparten av tiden snødde det VANNRETT, og det var en iskald sjuåring som frivillig(!) løp i dusjen for å tine opp tærne da vi kom hjem. Det tok nesten to dager før fotballskoene var helt tørre. Brrrr!

  

Kalenderen viser 8. april, solen skinner, men det er minusgrader og is på alle sølepyttene. VI VIL HA VÅR! NÅ!

 

Bare på trass har vi startet opp våren innomhus. Ungene fant eplekjerner som spirte INNI eplene. Spennende, så vi måtte plante noen. Det tok knapt et døgn før de første bladene viste seg over jorden. Veldig rart, har aldri funnet så utviklete spirer inni frukt før. Og eplene var helt fine og spiselige.

 

 


 

Jeg strikker (selvsagt) fortsatt, men noen ganger blir det bare ikke tid eller overskudd igjen til bloggingen. Litt overraskende å se at det faktisk er temmelig mange daglige treff på bloggen min likevel. Blir helt matt av alt som ligger ferdig her, men vi får ta det litt etter litt. Først ut blir Dukkebas nye krone-pannebånd. Strikket i en rest Smart på pinne # 3.5 med 8 tagger. Pannebåndet er med i luealongen på Hobbyboden denne måneden, og mønsteret ligger her: http://www.klikk.no/foreldre/article561058.ece

  

 

Ha en fin ny uke! 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Blåfugl

Alle tiders at du blogger litt igjen.

Flott krone-hårbånd. ;))

08.04.2013 @ 22:07
Postet av: Wenche/chawo

Jeg er enig i at våren bør komme for fullt nå.Og det var artig med eplespirene,håper vi får en liten oppdatering om plantene senere.

Pannebåndet du har strikket var også flott og til slutt vil jeg takke deg for jobben du gjør med luealongen.Det er spennende å se alle de flotte mønstrene du finner frem til oss.

08.04.2013 @ 22:17
URL: http://wencheshobbykrok.blogspot.com/
Postet av: Greta

Hei hei. Så kjekt att du blogger att. Du er savna vet du. Så spennende med de eplefrøa da. Kanskje det blir eit nytt epletre til slutt hihi. Ha ein fin kveld vennen og ei god uke. Mailer i morra tror eg

08.04.2013 @ 22:42
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: Laila

Takk for at du blogger igjen, du er min største inspirasjonskilde når det gjelder strikking.

Hilsen Laila

10.04.2013 @ 08:46
Postet av: Tesha

Flott at du blogger igjen! Kan vi trasse fram våren? Så la oss i all anstendighets navn gjøre det! God vår!

10.04.2013 @ 17:48
URL: http://tesha.wordpress.com/
Postet av: Mimouna

Laila: Så koselig å høre. Takk! :)

10.04.2013 @ 20:22
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits