Løve-ragg(er)

Søndag hadde jeg gleden av å tilbringe 2 1/2 time på Leos Lekeland. Klumpen var invitert i bursdagsbesøk, og med buss en gang i timen var det liten vits i å prøve å dra hjem og vente. Så da utstyrte jeg meg med en bok, strikketøy og litt frukt.

 

Det regnet vannrett den dagen, og derfor hadde visst samtlige av byens småbarnsfamilier bestemt seg for å dra på lekeland. Etter å ha sirklet ørten runder rundt lokalet klarte jeg til slutt å kapre en sitteplass i en klam skaisofa. Og der ble jeg sittende. Det var nemlig rikelig med andre sirklende foreldre som håpet på et ledig sete. Å strekke på beina eller gå på do var dermed utelukket.

 

Lesing var ingen glup ide. I så fall burde jeg nok ha hatt med både skylapper og ørepropper. Så da var det bare å fiske fram garn og pinner fra vesken. To nøster raggegarn og 9 strømpepinner # 3.5 ble til to bråt. Greit å strikke begge sokkene samtidig.

 

Vel hjemme oppdaget jeg at nøstene mine var fra helt ulike innfarginger. Det ene var rødt og lysegrått, det andre var rødt og mørkegrått. Grrr! Et dypdykk i raggegarn-kassen endte opp med et ekstra nøste av hver sort.

 

 

Vel, vel. Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Nå har jeg TO par nye sokker, og jeg ble kvitt rubbel og bit av det harde raggegarnet. Fikk unna to små restenøster også, siden jeg måtte spe på med litt annet garn for å få nok. Det første paret ble strikket på autopilot med skole-hæl og rundfelt tå. Neste par fikk forsterket hæl og flat tåfelling. Begge er størrelse 38/39. Og foreløpig eierløse.

 http://www.ravelry.com/projects/mimouna/lveragg

 52 masker og 2 rette, 2 vrange på bråtet og over vristen.

 

 

Marius-pannebåndet fra forrige innlegg ble godt mottatt, i alle fall av mammaen til bursdagsbarnet.  :o)  Det gikk heldigvis greit å blokke det flatt. Tror jammen jeg skal strikke flere, og da blir det på pinne # 3. Akkurat passe bredde, det i Smart ser jo ut som en lue med hull øverst.

 

Må bare vise fram et par enkle pulsvarmere også. Brukte opp noen rester av Smart, pinne

# 3.5. Passer til en litt stor jente, de er trange til meg.

 http://www.ravelry.com/projects/mimouna/girl-gift-mitts

 

Supre som gaver, og de kan enkelt pyntes etter smak og behag. Det er jo pulsvarmertid igjen nå - det er fortsatt for kaldt til å droppe vottene helt. Disse varmer akkurat passe.

 

Fortsatt god kveld!  :o)

 

 

 

 

 


Kommentarer:
Postet av: Sylke

Alltid kjekt med sokker :) Neste høst kommer helt sikkert! Så det er nok ikke bortkastet, selv om du hadde forskjellige garnfarger...

17.04.2013 @ 23:03
URL: http://lysstreif.blogspot.no/
Postet av: Arielle

Flott med sokker enda de har forskjelgie farger.

Du har jo altid vært flink å bruke opp rester.

Her vokser restergarnshauen litt for fort.

17.04.2013 @ 23:12
URL: http://www.blog.skattkammer.com
Postet av: Fuglemamma

Bra du fant noe nyttig og hyggelig å gjøre hos Leo. Det kan ellers være et litt tvilsomt bekjentskap synes jeg også, men ungene elsker det og barneselskap hos Leo er unektelig enklere for mor og far, tross lydnivået. ;-)

18.04.2013 @ 12:28
URL: http://fuglemamma.blogspot.com
Postet av: Guri

Godt med nye sokker! Lurt strikketøy å ta med i slike anledninger som du hadde, for da kan man ikke plutselig si at dette var gørrkjedelig å strikke og kaste seg over ett nytt prosjekt i stedet.... snakker av erfaring her, du :)

De røde pulsvarmerne var kjempefine!

Ha en fin dag!

18.04.2013 @ 12:38
URL: http://hjertegoh.blogspot.no
Postet av: Mimouna

Arielle: Takk! De to første vrangbordene endte opp i hvert sitt par da, så alle fikk en identisk partner. :)

18.04.2013 @ 20:15
URL: http://mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Greta

Det er visst populært å feire bursdag på Leos lekeland. Har vore der jentene mine også :).

Masse flott produksjon her. Sokker er greit å hold epå med når ein er ein ålass der ein ikkje trenger å ha fult fokus hverken her eller der. fin kveld vennen

18.04.2013 @ 20:40
URL: http://gretashobby.blogg.no
Postet av: frøken ij

Du er så dyktig til å bli kvitt restegarn! Jeg hadde akkurat en omgang for å bli kvitt en del av restegarnet mitt, men mine smånøster skal gies bort til ei venninne som hekler lapper av "alt mulig". Deilig å få de unna :)

18.04.2013 @ 20:50
URL: http://frokenij.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits