Tuppen og Lillemor

To skikkelige tullehøner har flyttet inn hos oss:

 

 
 

Tuppen og Lillemor har tatt over hele husholdningen, Hardest har det gått ut over kjøkkenet. Det blir nok lenge til neste gang noen får egg til frokost, sukk. Her RUGES det rett i eggekartongen mens skravla går. 

 

 
 

Tuppenes spede start var nøstene med Gedifra California Like fra HUV-pakken. Jeg hadde spart på innmaten fra noen garnkoner, og sammen med et nøste Sandnes Duett fra Hobbyvenn tok det ikke lang tid før det begynte å smake fugl av det hele. Jeg startet på toppen og økte jevnt fordelt nedover. Strikket bunn til slutt, og vinger som på tippehønene. 

 

 
 

Jeg trodde jeg skulle bli kvitt litt garn, men nei. Det gikk med mindre enn ett nøste av hver sort til begge to.  *mumle* 

 

 
 

Føttene er et lite oransje nøste, fra Hobbyvenn det også. Jeg ELSKER sånne hauger med umerkere smånøster. Dette holdt akkurat til 4 bein, og jeg slapp å sprette et nytt nøste bare for noen få meter. 

 

Knappeøyne og filtnebb, og så er damene klare til å møte verden. :o)

 

 

Tror jeg har oppdratt ungene bra når der gjelder garn. Tenåringen kastet seg over haugen på stuebordet og mente at jeg hadde vært heldig med uvennen min denne gangen også. For her var det jo MASSE fint. Vel, det var smånøstene fra Hobbyvenn hun hadde funnet. Uvenngarnet er pakket ned igjen i kassen sin, og så starter jeg bare å strikke fra toppen. Akkurat nå er det sokker på pinnene. Den samme unge damen likte nemlig det uvennlige raggegarnet jeg hadde fått. 

 

 

Tippehønene liker visst også garn, hihi. Mykt og godt til å bygge rede i. Men det kan de bare glemme. Det er MITT!

 

  

Ha en fin fredag!  

 

 

                                       

 

 

Kommentarer:
Postet av: Sissel

Det var jo det man skjønte at det ikke var noen garnnøster som kom til å stoppe deg :) Søte, og jeg sier det bare: pass på garnet ditt, for jeg tror du kan finne ett egg eller 3 der jeg :)

28.06.2013 @ 12:59
URL: http://sisselshjorne.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Søte!

28.06.2013 @ 15:27
URL: http://www.tostrup.net/blog
Postet av: Fuglemamma

Herlig! Jeg digger HUV-prosjektene dine!

28.06.2013 @ 15:37
URL: http://www.fuglemamma.blogspot.com
Postet av: gretashobby

Eg digger både prosjektene og innleggene dine når du lar fantasien få fritt spillerom. diggbart

30.06.2013 @ 21:48
URL: http://gretashobby.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits